Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
İnternetten araç kiralama vaadiyle dolandırıcılığa 4 yıl hapis
Samsun’da bir kişiyi internetten verdiği ilanda araç kiralama vaadiyle dolandıran şahıs, yargılandığı mahkemece 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Çember daralıyor 81 ilde operasyon!
Son dakika haberi: 81 ilde 4 gündür devam eden Çember Operasyonlarında 3 bin 765 firari yakalandı.
Kastamonu bunu da gördü!
Kastamonu'da muhtarın sosyal medya hesabı dolandırıcıların tuzağına düştü: Vatandaşlar mağdur!"
Yılın mesleği dolandırıcılık uzmanlığı
LinkedIn tarafından yapılan araştırmayla Türkiye’de bu yılın yükselecek meslekleri belirlendi. Listenin başında ‘dolandırıcılık uzmanlığı’ var.
Kastamonu’daki kurum personel alıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de ve Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyurularda, Kültür ve Turizm Bakanlığına büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, kütüphaneci, mimar, şoför, çocuk gelişimcisi, aşçı, bahçıvan, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker ve teknisyen olmak üzere sözleşmeli personel alınacağı aktarıldı.
Kuzeykent dikkat! Kapınıza dolandırıcı gelebilir…
Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, mahalle sakinlerini uyarıda bulundu. Şahısların kendisini İnebolu’dan geldiğini ve ihtiyaç sahibi olarak tanıttığını belirten Çölez, mahalle sakinlerinin dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Dikkat!.. Reklama tıkladı, 150 bin lira kaptırdı
Kastamonu’da sosyal medyada gördüğü düşük vadeli kredi reklamına tıklayarak bilgilerini paylaşan vatandaş 150 bin TL dolandırıldı. 
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
Kastamonulular araba alırken dikkat edin! Komşuda bu da oldu
Kastamonulular sizde araç alırken dikkat edin. Komşuda dolandırıcılık ses getirdi! Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir internet sitesine konulan aracın ilanını kopyalayan dolandırıcı, aracın sahibi ile dolandırdığı kişiyi noterde buluşturup 885 bin lira dolandırdı.
Elden para verenler de yargılanabilir!
Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava, Türkiye gündemine oturdu.
110 kişiyi dolandırdılar ilk celsede serbest kaldılar
Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı
JASAT, 2 firari hükümlüyü yakaladı
Kastamonu'da çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için aranan 2 kişi yakalandı.
Şifre İstemeyen Güvenilir Takipçi & Beğeni Hizmetleri Sağlayıcısı Sosyalify
Sosyal medya platformlarına olan ilgi her geçen gün artmaktadır.
Polis akademisi açıkladı:26 ilde bekçi alımı yapılacak...
Polis Akademisi tarafından 26 ilde bekçi alımı yapılacağı açıklandı.
91 sözleşmeli personel alıyor! Son tarih 29 Eylül
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 91 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 29 eylül 2023
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
AFAD Kastamonu’da personel alıyor!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, Kastamonu için de sözleşmeli personel alıyor. İşte detaylar
Polis olmak isteyenlerin dikkatine! PAEM 6. Dönem Başvuruları başladı mı?
Polis Akademisi Başkanlığına bağlı PAEM Müdürlüğüne ÖSYM tarafından lisans mezunları için yapılan 2022 ve 2023 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 75 ve üzeri puan alanlar arasından aşağıda belirtilen diğer şartları taşımak kaydıyla örgün eğitim veren üniversitelerden lisans mezunu (400) erkek, (100) kadın aday olmak üzere toplam (500) öğrenci alımı yapılacak. Peki, Polis Akademisi 6. Dönem PAEM öğrenci alımı başvuruları 2023 başladı mı, ne zaman başlayacak, şartları neler? İşte, PAEM öğrenci alımı başvuru tarihleri 2023...
‘Sahte servis plakası’ şebekesi çökertildi: 19 gözaltı!
İstanbul’da sahte servis plakası düzenleyen ve sahte barkodla gerçekmiş gibi işlem yapan şebekeye yönelik aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 8 ilde düzenlenen operasyonda 19 şüpheli yakalandı.
Kültür ve Turizm 235 sözleşmeli personel alacak! Başvurular başladı
Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 235 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre, sözleşmeli personel alımı için başvurular 11-24 Eylül 2023 tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler?