Arama
Arama Sonuçları
Kaptanın cansız bedenine 1,5 ay sonra ulaşıldı
Bursa’nın Karacabey ilçesi açıklarında 15 Şubat’ta batan Batuhan A isimli kargo gemisinin kayıp mürettebatı arasında bulunan İnebolulu kaptan Hasan Mehmet Uyanık’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Batı Karadeniz’de ceset alarmı!
Batı Karadeniz'de ceset bulundu...
Yangında 2 kişi yanarak hayatını kaybetti
Gece saatlerinde meydana gelen yangında 5 ev zarar gördü, 2 kişi de hayatını kaybetti.
Türkiye bu görüntüleri konuşuyor: Sahilde dehşet anları...
Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki elinin, ayaklarının ve başının olmadığı kadın cesedi dün sahile vurmuştu. Dehşet verici görüntüler ortaya çıktı.
THY’de ceset alarmı!
Türk Hava Yolları'nın (THY) Amsterdam-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağın iniş takımında bir ceset bulundu.
CHP’den skandal paylaşım! 100.yıl videosunda teröristlerin fotoğrafı kullanıldı!
CHP 100. yıl için hazırladığı videoda bir skandala imza attı. Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı söz konusu videoda Kıbrıs'taki Türk mücahitler diye, Türk bayrağını ele geçiren EOKA'lı teröristlerin fotoğrafı kullanıldı.
Morgdan aldı, mezarlığa götürünce işler değişti!
Adana’da teşhis edilmeden alınan cenaze ortalığı karıştırdı. Hastane morgundan alınıp gömülmek için mezarlığa götürülen cenaze, başkasına ait çıktı. Cenaze yıkama sırasında vefat eden amcası yerine tanımadığı bir kadını gören Veysel Gümüş (45),“Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Şu anda herkes Buruk Mezarlığı’nda bizi bekliyor. Herkes şok oldu. Ben böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Bu konu hakkında da şikayetçi olacağım” dedi. Karışıklık, hastane morgunda düzeltildi.
Ormanda bulunan ceset, kayıp bekçiye ait!..
Küre ilçesinde Güllüce köyünde ormanlık alanda bulunan cesedin Amasya’dan Kastamonu’ya gelerek kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan kayıp bekçiye ait olduğu öğrenildi.
Denizde erkek cesedi bulundu
Denizde erkek cesedi bulundu
Cesetle fotoğraf çekildi
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü olarak bulunan kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olay öncesi beraber olduğu gencin cesetle birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığı anlaşıldı.
İzmir'deki vinç kazasının ayrıntıları
İzmir'in Bornova ilçesinde bir otel inşaatı sırasında vinç devrildi. Vincin devrilmesi sonucu kopan parçalar, işçilerin kaldığı konteynırın üzerine düştü. Olayda 6 işçi hayatını kaybetti. 3 işçinin kimliği henüz öğrenilemedi. Öte yandan vinç, sabahın erken saatlerinde başlatılan çalışma ile kaldırılmaya başlandı.
Görüntüler kan dondurdu
6 milyondan fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüsle mücadele hız kesmeden devam ederken, salgının başladığı dönemden itibaren izlediği "Sıfır Covid-19" politikasından vazgeçen Çin'den kan donduran görüntüler gelmeye başladı. Chongqing'teki bir krematoryumda çekilen videoda, günde 30'dan fazla kişinin yakıldığı odanın her yerinin cansız bedenlerle dolu olduğu görülüyor. Yetkililer, "Çok yoğunuz ve morgda naaşları tutacak yerimiz kalmadı" isyanında bulundu.
Diyanet’ten Fatih Ergin'e suç duyurusu
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hz. Peygamber'e hakaret eden Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğretim üyesi Uğur Kutay ve hafızlık öğrencileriyle ilgili sözleri tepki çeken Yeniçağ gazetesinin Kastamonulu Haber Müdürü Fatih Ergin hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başı açık veya başı örtülü tüm kızlarımızın, hanım kardeşlerimizin eğitim ve çalışma haklarını güvence altına alacak, ayrıca aile kurumumuzu sapkın akımların tehdidinden koruyacak bir anayasa değişikliği teklifi hazırladık. İnşallah önümüzdeki hafta teklifimizi Meclise sunarak, aslında tabii bir hak olan bu konunun ülkemizin gündeminden, inşallah tamamen çıkmasını sağlayacağız" dedi.
Küre'de kaybolan genç olduğu düşünülüyor
Sinop’un İnceburun mevkiinde denizde erkek cesedi bulundu. Bulunan cansız bedenin, Kastamonu’nun Küre ilçesindeki kayıp kişi olmasından şüpheleniliyor.
Hedefine odaklandı ve başardı
Kastamonu’da iki kere sel afetine maruz kalmasına rağmen azimle LGS sınavına hazırlanarak tam puan almayı başaran Önder Cihan, ailesinin yanı sıra bölgenin de gururu oldu.
"Üniversitemiz her geçen gün büyüyor"
Kastamonu Üniversitesinden 2021-2022 akademik yılında mezun olan 5 bin 756 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
Çayda kadın cesedi bulundu  
Sel ile birlikte çay üzerinde vatandaşlar bir ceset gördü.
"Bakanım gelsin ben ona çorba yaparım"
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinde çalışmaları nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekkür ederek bazlama ikram eden Gülizar Günar, Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Kurum'a geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sinop'ta sahile ceset vurdu
Sinop’un Türkeli ilçesinde, deniz kıyısında cesede rastlandı. Cesedin 11 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlardan olduğu tahmin ediliyor.
‘Yarı kıyametti!’
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 12 Kasım 1999 Düzce Depremi'nin 22. yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Düzce'ye gitti. Anıtpark'ta düzenlenen anma töreninde saatler 18.57’yi gösterdiğinde sirenler 1 dakika boyunca çalarken, sahnede deprem simülasyonu yapıldı. Enkaz altında kalan çocuk ise AFAD ekipleri tarafından çıkartıldı. Simülasyonun ardından Kur-an'ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi