Arama
Arama Sonuçları
Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında? Nereli?
Şarkılarıyla tanınan ve sık sık magazin haberleriyle gündeme gelen ünlü sanatçı, Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında? Serdar Ortaç nereli? Serdar Ortaç nerede doğdu? Serdar Ortaç ne mezunu?
Kastamonu’da engelli hayvanlar için bakımevi kurdu
Kurduğu bakımevinde 60’dan fazla engelli ya da sakat hayvana bakan hayvansever, sokaktaki canlılar istenmediği için yaptıkları kısırlaştırmayla popülasyonu düşürmeye çalıştıklarını söyledi.
BİLSEM mülakat sonuçları açıkladı mı, ne zaman açıklanacak?
Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) mülakat sonuçları için geri sayım başladı. BİLSEM bireysel değerlendirme aşamasının 28 Temmuz'da tamamlanmasıyla birlikte gözler Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanacak olan BİLSEM mülakat sonuçlarına çevrildi. Peki, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
Bu ayki enflasyon, 100 yılın rekoru olabilir!
Akaryakıta gelen zamlar, döviz kurlarındaki yükselişler ve bitmek bilmeyen vergi artışlarının ardından temmuz enflasyonunun hangi seviyelere ulaşabileceği merak ediliyor.
Kastamonulu ünlü sanatçının tabutu çalındı!
Kastamonulu ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve Mehmet Çevik'in "Bilsem Ki" klibinde kullandığı özel yapım tabut çalındı.
‘Başkanlığıma mâl olsa bile bu davadan dönmem’
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın ilçede rekor bir oy alması için gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, "Belediye başkanlığımı kaybedeceğimi bilsem dahi bu davadan dönmem" dedi.
İnebolu'da yapay zeka sınıfı oluşturuluyor
Vakıf Bank ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Türkiye'de Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) bünyesinde Yapay Zeka Sınıfları oluşturuluyor.
'Tahsin beyin döneminde usule uygun olmayan işler vardı'
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, göreve gelişinin dördüncü yılında Açıksöz TV’ye özel değerlendirmelerde bulundu.
Kastamonu’yu 4 proje temsil edecek
İlimiz, "TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" Bölge Sergisinde 4 Proje ile temsil edilme hakkı kazandı.
MEB'in yarıyıl kurslarına yoğun talep
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yarıyıl tatilinde ilk kez açılacak bilim ve sanat, matematik ve İngilizce kurslarına başvurular 9 Ocak'ta dört farklı kurs olacak şekilde başlayacak. 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemi 20 Ocak Cuma günü tamamlanacak. İkinci dönem ise 6 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak.
Kastamonu BİLSEM misafirlerini ağırladı
Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), 5 günlük program kapsamında yurtiçi ve yurtdışından misafirlerini ağırladı.
BİLSEM öğrencileri, Kastamonu’yu temsil edecek
TÜBİTAK tarafından yapılan 53’ncü Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın finallerine Kastamonu BİLSEM Koleji öğrencileri Zeynep Nuray Yazar ve Elif Palabıyık katıldı. Matematik dalında finallere katılacak olan öğrenciler, Kastamonu’yu temsil edecek.
BİLSEM'den heykel ve resim sergisi
Bilim Sanat Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve heykel sergisi; Kastamall AVM'de açıldı. Görsel Sanatler Öğretmenleri Alime Demirci ve Sezen Aksu'nun öncülüğünde hazırlanan sergide, öğrencilerin sanat eserleri yer alıyor.
Letonya'da Kastamonu BİLSEM rüzgarı
Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) 11 Nisan-15 Nisan 2022 tarihlerinde kurucusu olduğu ENJOY ENGLISH EFFECTIVELY (3E) isimli proje ile Türkiye, Romanya ve Bulgaristan'dan gelen 27 kişilik öğretmen ve öğrenci grubu ile Letonya'da.
BİLSEM özel yetenekli öğrencileri bekliyor
Kastamonu bilim ve sanat merkezlerine (BİLSEM) alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere yerleştirme sürecine ait kılavuz yayımlandı.
5 eserden 4’ü patent aldı
Kastamonu’nun tek Bilim ve Sanat Merkezi olan Kastamonu BİLSEM, Kastamonu’daki okulların içinde ilk defa 5 ayrı eserle başvurduğu patent ve tasarım alanında 4 patent alma hakkını kazandı.Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen patent ve tasarım projesinden büyük başarı elde edildi.
Yabancı öğrenciler, Kastamonu'ya akın etti
Kastamonu Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Stratejik Okul Ortaklıkları projesi kapsamında birçok ülkeden ilimize gelen misafirleri ağırlamaya başladı