Arama
Arama Sonuçları
AK Parti’de ‘büyük değişim’ başlıyor
AK Parti içinde büyük bir değişim sürecinin başladığı bildiriliyor.
Obilet’te Kastamonu başı çekiyor!
Otobüs bileti satışlarında en çok artış yaşanan yurt içi destinasyonlar Kastamonu, Zonguldak, Amasya, Konya, Çorum, Tokat ve Erzincan, yurt dışı destinasyonlarda ise Selanik, Sofya, Batum ve Üsküp oldu.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
Trabzonspor Kulübünden Fenerbahçe maçı paylaşımı
Trabzonspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile yapılan maçta faul beklentilerini içeren bir video paylaşımında bulundu.
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Kastamonu’da otobüslerle ilgili son durum açıklaması!
Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, şehiriçi otobüslerindeki yoğunluk ve talepler hakkında açıklamalarda bulundu. Kastamonu halkının sabah ve akşam saatlerinde yaşadığı yoğunluk nedeniyle dile getirdiği şikayetlerle ilgili olarak Tiryakioğlu, Açıksöz Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.
‘Rakiplerimiz bile bizim projelerimizi konuşuyor’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
Yine sıfır çekti!.. CHP için İstanbul’da ‘Kastamonu’ yok
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kala İstanbul Bahçelievler, Sultangazi ve Beykoz’dan aday adayı olan Kastamonulu 3 isimden hiçbirini aday göstermedi.
Kastamonu’da bulunan şube el değiştiriyor
Kastamonu’da da şubeleri bulunan dünyaca ünlü kahve zincirinin sahibi değişiyor.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
Kastamonu Belediyesi için çok konuşulacak yeni seçenek!
“Halkımız oy karşılığı iş vaatlerine itibar etmemelidir”
‘Kastamonuspor’u ağzınıza almayın’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, düzenlediği basın toplantısında GMG Kastamonuspor’a da parantez açtı. Göreve gelir gelmez, kırmızı-siyahlı camia için kalıcı bir gelir oluşturacağını söyleyen Aydın; AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’a da atıfta bulunarak; ‘Kastamonuspor kelimesini ağzınıza almayın, beni de konuşturmayın’ dedi.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
Kastamonuspor’da ‘Cengiz Aygün’ sesleri!..
KULÜP BAŞKAN BURAK İZBELİ BIRAKIYOR, YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDI. ONURSAL BAŞKAN CENGİZ AYGÜN'ÜN KULÜP BAŞKANI OLMASI BEKLENİYOR
‘Kimse inkar edemez’
Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Cuma namazı sonrası Hz Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’nde kalabalık bir partili grubuyla birlikte yerel seçim startını verdi. Cuma namazının ardından, seçim süreci için kurban kesildi.
Doğan Ünlü: “İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum”
Basın açıklamasında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP’yi sert eleştirdi: “O il başkanları var bir tane yeni değişti bunlar ve içi çekilmiş karanlık ilişkileri olan topluluk olduğu için bunları çözmekte zorlanıyoruz. Kripto bir yapı var bunlarda; kimin eli kimin cebinde belli değil. İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum. Diyor ki ya AK Parti il başkanı sessiz, milletvekili il başkanının işlerine karışıyormuş, yahu sana ne? Sen kimsin”
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Kastamonu’ya turist yağacak
Kastamonu, son zamanlarda turizm açısından önemli bir nokta haline gelerek hem yerli hem de yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. 2023 yılında atılan girişimci adımlar sayesinde potansiyelini artıran bu şehir, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor.
Pazar, eli boş döndürüyor
Ülkemizde yeni yılın başlamasıyla birlikte, vatandaşlar 2024 yılının ilk zamlarıyla karşı karşıya kaldı. Zamların habercisi ise tütün ve alkol fiyatları oldu. Vatandaşlar, artan maliyetlerin pazara yansıyıp yansımayacağı konusunda endişeli bir bekleyiş içerisine girdi
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Asgari ücrette o rakam kesin!.. Üzerini Erdoğan tamamlayacak
Milyonlarca işçi ve işveren yeni asgari ücret zammı için heyecanla bekleyişini sürdürürken Ankara’dan son dakika asgari ücret kulis bilgisi geldi.
Son 30 yılın en büyük zammı olabilir!
Asgari ücret zammı için artık nefesler tutuldu, tarafların bu hafta içerisinde üçüncü kez bir araya gelmesi beklenirken ay sonu yaklaşırken beklentiler daha da yükseldi.
Başkan Vidinlioğlu’nun kayınpederi toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Erdoğan tarih verdi!.. Çok hızlı düşecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Sürücülere müjde!.. İndirim göründü
Geçtiğimiz ay, 76-77 dolar arasında dalgalanan Brent Petrol, 5 ayın en düşük seviyelerine gerileyerek aralık ayında da 80 doların altında. Petrol fiyatlarındaki bu düşüş, Benzin ve motorinde indirim beklentisi oluştu.
Memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu
Emekliye zam ve memur zammı için düzenleme geliyor. SGK emekli zammı, memur maaş zammı için 5 aylık enflasyon farkı belli oldu.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Belediyede Hasan Baltacı beklentisi!
31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde siyasi partiler, hazırlıklarını sürdürürken; Cumhuriyet Halk Partisi’nde de dikkat çeken kulisler var… Geçtiğimiz günlerde CHP Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin’in paylaşımı da dikkat çekerken; CHP kulislerinde ‘Hasan Baltacı’ dışında bir isim gündeme gelmiyor.