Arama
Arama Sonuçları
Kalamış’ta İnebolu rüzgarı esti
Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’na Rus desteğini istemek için Lenin’e yazdığı 26 Nisan 1920 tarihli mektubun 104. yılı nedeniyle İstanbul’da panel düzenlendi.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Muhtar cinayetinde karar çıktı!..
Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.
Belediye’den kiralık iş yerleri!
Belediye, kiraya vereceği iş yerlerini ve yapılacak ihale tarihini açıkladı.
Bu çilek fideleri çok 'özel'
İl Tarım ve Orman müdürlüğü tarafından “Benim engelim üretim yapmama engel değil" başlıklı hazırlanan proje, kadın çiftçi Lemiye Budak'ın bahçesinde özel bireylerle çilek fidesi dikilerek hayata geçirildi.
Tarihi Valilik binasında bahçe düzenleniyor!
Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından Valilik binası önünde çimlendirme çalışması gerçekleştiriliyor.
Kastamonu Anaokulu'nda dopdolu 23 Nisan kutlaması!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümü Kastamonu'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kastamonu Anaokulu tarafından okul bahçesinde yapılan 23 Nisan kutlaması ise büyük ilgi gördü.
Sıcaklar arttı, baş belası geri döndü!..
Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte özellikle Karadeniz ve İç Anadolu’da vatandaşın kabusu haline gelen kene vakalarında rekor seviyede artış yaşandı.
Kastamonu’da ayı kabusu tekrar başladı!.. Köylü çaresiz
Son yıllarda sayıları giderek artan ve köylü üreticinin korkulu rüyası haline gelen ayılar bu yıl mesaiye erken başladı.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Bahçeli'den seçim yorumu: 'Mesaj mühim
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli; “Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir' dedi.
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiğini iddia etti.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Kastamonu'da Nevruz coşkusu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.
Devrekani'de Orman Haftası kutlaması
21-26 Mart Ormancılık Haftası, Devrekani ilçesinde de kutlandı.
Trabzonspor Kulübünden Fenerbahçe maçı paylaşımı
Trabzonspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile yapılan maçta faul beklentilerini içeren bir video paylaşımında bulundu.
Kafkaslardan Anadolu’ya uzanan hikayenin rölyefi ilgi odağı oldu
Düzce Belediyesi tarafından Uzunmustafa Mahallesi Sabiha Ulusoy Kütüphanesi bahçesinde inşa edilen Kafkas Anıtı düzenlenen törenle açıldı. Törene Kafkasya’dan çok sayıda konuk katılırken ortak söylem Anadolu topraklarının göçlerle yurt edinildiği ve geçmişte yaşanan acıların toplumsal hafızada kalıcı olması için daha çok sanat eseri icra edilmesi gerektiği oldu.
Avrupa ‘bizim çocuklar’ı konuşuyor
Avrupa'nın önemli liglerinde top koşturan milli futbolcular, haftaya damga vurdu.
İlkadım’a yeni hobi bahçeleri açılacak
İlkadım Belediye Başkanı ve Adayı Necattin Demirtaş, ilçeye yeni hobi bahçeleri kazandıracaklarını ifade etti.
Kadınlar Voleybol Sahnesinde Rekabet Başladı: Kozlar Paylaşıldı!
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde "Evinin Sultanları" voleybol turnuvası düzenlendi.
Önce darp ettiler sonra hastane önüne gelerek havaya ateş açtılar
Çorum’da darp ettikleri şahısları hastaneye kadar takip eden kişiler hastane önünde silahla havaya ateş açtı.
Kastamonu'da bir ilki başardılar!
Abana Belediyesi, çevreye duyarlı bir adım atarak Kastamonu'da bir ilke imza attı. Yapılan açıklamada, belediyenin öncülüğünde hayata geçirilen örnek bir projeyle atıkların çevreye verdiği zararları azaltmayı hedefledikleri belirtildi.
Mehmet Akif'in tek kadın muhtar adayı!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin tek kadın muhtar adayı Nihal Turgut, 40 yıldır ikamet ettiği mahallesine talip oldu. Muhtar olma düşüncesinin 15-20 sene öncesine dayandığını dile getiren Turgut, muhtar seçilirse mahallesi için değişik fikirlere öncü olacak.  Sağlam ikili ilişkiler ve güçlü iletişim becerilerinin olduğunu söyleyen Turgut Mahallesi için elinden geleni yapacağını kaydetti. 
"Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
KORKUNÇ OLAY!.. Yaşlı adam yanmış halde ölü bulundu
Kendisinden bir süredir haber alınamayan yaşlı adam, bahçesinde vücudunda yanıklar oluşmuş şekilde ölü bulundu.
Baş belası ile mücadele sürüyor!
Kastamonu ve Samsun başta olmak üzere kahverengi kokarcalar Karadeniz'de tam bir baş belası haline geldi. Samsun’da ‘Kahverengi Kokarca Eylem Planı’ kapsamında zararlı böcek ile mücadele çalışmaları sürüyor.