Arama
Arama Sonuçları
Bu çilek fideleri çok 'özel'
İl Tarım ve Orman müdürlüğü tarafından “Benim engelim üretim yapmama engel değil" başlıklı hazırlanan proje, kadın çiftçi Lemiye Budak'ın bahçesinde özel bireylerle çilek fidesi dikilerek hayata geçirildi.
Kastamonulu anne feci şekilde can verdi: 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Kastamonu Çatalzeytin nüfusuna kayıtlı Cihan Kaplan, Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralandı. Kaplan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişinin de tedavisi devam ediyor.
Kastamonulu Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti
İnebolulu olan 90 yaşındaki Şahide Savaş, İngiltere'de hayatını kaybetti.
Bozayı ve 2 yavrusu kamerada!
Kastamonu'nun komşu ili Karabük’te bir doğasever tarafından anne bozayı ve iki yavrusu dronla görüntülendi.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
ACI OLAY!.. Bunalıma giren kadın kendini astı
Cide ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın, kendini asarak yaşamına son verdi.
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
“Kanıtlamazsanız namertsiniz!”
Kastamonu’nun yayın organları TV366 ile Açıksöz TV’nin ortak yayın programı, Gazeteci Ali Sağır ve İrfan Salcı’nın sunumunda İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın’ı ağırladı.
‘Sizi ifşa etmeye devam edeceğim’
MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında CHP’yi sert bir dille eleştirdi.
Selvi ailesinin acı günü
Selvi ailesinin acı kaybı...
Ünlü yazar Cedidiye meydanında halkla buluştu
Düzce Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Cedidiye Cami önünde kurulan Ramazan etkinlik çadırında son olarak ünlü Yazar Hatice Kübra Tongar Düzcelilerle buluştu.
Boğmaca Vakalarına Karşı Aşı Tavsiyesi
KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gökçe Gayretli Aydın: "Ne yazık ki aşı kararsızlığı ülkemizde de artmaya başladı. Bu yüzden bütün anne babaları bilimin ışığında aşılamaya tekrar davet etmek istiyorum"
Yokluk yıllarının hatırası: 58 yıllık defter öğrencileri şaşırtıyor
Gümüşhane’nin duayen eğitimcilerinden ve yaşayan nadir Hüsn-i Hat sanatçılarından Cemal Karabulut’un ortaokul yıllarından kalma 58 yıldır gözü gibi baktığı defteri hem yeni öğrencilere örnek oluyor hem de ilgi çekiyor.
‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Projesi kapsamında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkezde ve ilçelerde turnuvalar düzenlendi.
Aydın: “Söylemezse adam değil”
Kastamonu’nun yayın organları TV366 ile Açıksöz TV’nin ortak yayın programına bu akşam saat 20.00'da, Gazeteci Ali Sağır ve İrfan Salcı’nın sunumunda MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın konuk oldu.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
Son dakika: Kastamonu’da aracın çarptığı kadın entübe edildi
Son dakika: Kastamonu'da karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı kadın ve torununa otomobil çarptı. Yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede entübe edildi.
Ünlü Şarkıcı Kastamonu'ya geliyor
Türkiye'nin severek dinlediği ünlü şarkıcı Çelik Kastamonu'ya geliyor.
Aydın, Baltacı'ya sordu; 'Baltacı bu ne?’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Siyaset Özel programında, chp bAŞKAN adayı Hasan Baltacı'nın mütevazi bir kampanya yürüttüğü ifadeleri üzerine, Başkan Adayı Yüksel Aydın; "Sabah sokağa çıkıyoruz, bununla karşılaşıyoruz. Hasan Baltacı bu ne? Hani ufak bir minibüsünüz vardı? Kastamonu halkını siz ne zannediyorsunuz ya?" diyerek cevap verdi.
Kastamonu için sevindiren düşüş
TÜİK tarafından verilen bilgiye göre; geçtiğimiz Türkiye genelinde binde 6’yı aşan bir düşüşle 565 binin üzerinde çift evlenirken, 171 binin üzerinde çift de boşandı. Boşanmadaki düşüş ise binde 2 civarında gerçekleşti. Kastamonu'da ise evlenme arttı, boşanmalar azaldı.
Evlenme yaşı değişti! Çiftler azalıyor
2023 yılının evlilik ve boşanma oranları, en fazla evlenme ve boşanmanın olduğu iller ve yabancı damat ile gelin istatistikleri geçen yıla göre dikkat çekti.
Başın sağ olsun Kastamonu
Üç gün içinde Kastamonu’da 3 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
CİNNET!.. Anne-babasını rehin aldı
Kastamonu şehir merkezinde cinnet geçiren şahıs, anne ve babasını rehin aldı. Şahıs, polis ekiplerinin ikna çabası sonucu gözaltına alındı.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Erbilgin'den, Doğan Ünlü çıkışı! 'Sözünün arkasında duramadı!'
CHP Küre Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım Toplantısında konuşan CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'yü eleştirdi. Erbilgin açıklamasında; " Bir önceki seçimlerde seçimleri alabilmek için kendi insanına söz verdi. Elinde iktidarın gücü, iktidarın hükmü olan bir il başkanı verdiği sözün arkasında duramadı. Doğan bey il başkanlığının ağırlığını taşıyamadı" dedi.