Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu bir süre gün yüzü görecek! Sonrası…
Kastamonu’da uzun süre etkisini gösteren yağmurlu hava yerini güneşe bıraktı.
Belediye'deki atamaya tepki geldi! 'Liyakat?'
Veteriner Hekimler Odası’ndan, Veterinerlik İşlerine yapılan atamalara tepki geldi. Oda Başkanı İbrahim Maşalacı, mevcut Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Kenan Güçükbergen'in yerine meslekte bilgisi olmayan birinin geçirilmesine tepki göstererek; "Yönetmeliği hiçe sayarak, bu atamanın izahı ne olabilir? Yapılan bu uygulama bizim bildiğimiz liyakat anlayışı ile uyuşmamaktadır " dedi.
Kastamonu’ya şiddetli geliyor!
Mayıs ayını yarıladığımız bu günlerde vatandaşlar tarafından, havalar ne zaman ısınacak sorusu merak ediliyor.
Kastamonu’da ‘aile’ için farkındalık yürüyüşü
Kastamonu’da aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
Şampiyon yüzücü Zeynep’ten iki Türkiye 1’inciliği daha
Paletli yüzme yarışında dünya şampiyonu olan İnebolulu sporcu Zeynep Elbir, ilk kez katıldığı serbest dalış Türkiye şampiyonası ve milli takım seçme müsabakasında iki Türkiye birinciliği, bir de Türkiye ikinciliği kazandı.
19 günlük yaşam savaşını kaybetti!
Bundan 19 gün önce, 26 Nisan'da Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana gelen kazada, kamyonun altına giren otomobilin sürücüsü Özkan Palabıyık hayatını kaybetmiş eşi Özge Palabıyık ağır yaralanmıştı. Genç kadın da yaşam savaşını kaybetti.
Araç’ta AK Parti-CHP arasında ‘borç’ gerginliği
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Araç Belediye Başkanı seçilen Süleyman Yazkan, CHP’li Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya döneminden 39,5 milyon lira borç kaldığını açıklamıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Anneler Günü mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir annenin evladına olan merhametiyle mukayese edilebilecek derecede çok az insani duygu vardır. Annelerimize teşekkür etmekle kalmayıp hayatımız üzerindeki etkilerini de hatırlamak için bugün anlamlı bir fırsattır." dedi.
Orman Yangınlarına erken uyarı sistemi geliştirildi!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, orman yangını tehlikesine karşı önceden önlem alınmasını sağlayan "Orman Yangınları Meteorolojik Erken Uyarı Sistemi (MEUS)" geliştirildi.
Kutlu olsun…
İsrail’in saldırılarında çocukları, eşleri ve yakınlarını kaybetmenin derin hüznünü yaşayan Gazzeli annelerin Anneler Günü kutlu olsun…
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
"İsrail, kanlı ellerini Gazze'nin üzerinden çek!
AK Parti Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda Anneler Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısında Gazze'deki zulme  vurgu yapıldı. Açıklamada; "81 ilde AK Partili kadınlar olarak Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız! Kalbi Gazzeli anneler için çarpan kadınlar olarak haykırıyoruz:  Bu zulüm daha ne kadar sürecek! Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek!"
Vahşi cinayette kayıp 'kesik baş' bulundu!
Kastamonu ile birlikte tüm Türkiye'de infiale neden 'kesik baş' cinayetiyle ilgi yeni bir gelişme yaşandı. Maktulün kesilen ve olay yerinde bulunamayan başı, kilometrelerce uzakta bulundu.
İnsanlık dışı olay!.. Yer Antalya
Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini ileri sürdüğü kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi. Sürükleme olayı jandarmanın şüpheliyi gözaltına almasıyla sona ererken, görüntüler sosyal medyada tepki topladı.
Çocukları kanallardan uzak tutun
Düzce Ovası Sulama Birliği, 850 kilometrelik sulama kanalına su verildiğini duyurdu. Yapılan uyarıda çocukların sulama kanallarından uzak tutulması istendi.
Başı kesilerek katledilen inşaat ustası toprağa verildi
Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi. 
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem!.. 15 Mayıs’ta başlıyor
Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak.
Kastamonulu gazinin ölümüne sebebiyet veren kişi tutuklandı
Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşanan trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle kamyonet sürücüsü tutuklandı.
Kastamonu’da resmi internet sitelerinden güç birliği
Kastamonu’da yayın yapan gazetelerimizin yanı sıra Basın İlan Kurumu tarafından resmi hüviyet kazanan internet haber sitelerinin sahipleri olarak bir araya gelip Kastamonu menfaatleri için “KASTAMONU RESMİ İNTERNET SİTELERİ GRUBU” adıyla bir birliktelik oluşturduk.
Meteoroloji'den 4 gün uyarısı! Kastamonu'da hava nasıl?
Meteoroloji'den 34 il için son dakika uyarısı! Bu 4 güne dikkat: Sağanak yağmur etkili olacak
Muhtar cinayetinde karar çıktı!..
Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.
Kastamonu'da Şöföre Bıçak ve Kazma Saldırısı
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten bir kişi, çalışanıyla çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı, ardından başına kazma ile vuruldu. Ağır yaralanan taksi şoförü hastaneye kaldırıldı.
Bir sigara grubuna boykot! Satılmayacak
Bu sigaraları içenlere üzücü haber. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, kâr marjlarının düşürülmesi nedeniyle BAT grubunun sigaralarını satmama kararı aldıklarını açıkladı.
Yaşlı kadının evinden 2 milyonluk soygun!
Çatalzeytin ilçesinde bir eve giren şahıs, açtığı kasada bulunan ne varsa aldı ama çalınan malzemelerle birlikte Çatalzeytin polisi tarafından kısa sürede yakalandı.