Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
Kız isteme husumeti kanlı bitti: 2 ölü!
Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu Kadınlar da Önemli Rol Aldı
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu kadınlar da yer aldı.
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
Ramazan fırsatçıları iş başında!..
Hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvan sayısı azalan Türkiye'de; kırmızı et ürünlerine gelen yüksek zamlar merak konusu.
Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Cüneyt Özdemir’in yayınında tepki!
Youtube kanalında yaptığı yayınlarla gündemi belirleyen Gazeteci Cüneyt Özdemir, Hatay’dan canlı yayın gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı konuk olan Özdemir’in yayınında bir depremzede; Başkan Savaş’a tepki göstermek üzere bölgeye geldi.
Akrabalar arasında silahlı kavga: 1 ölü!
Sinop’ta 27 Aralık’ta akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada yeğen hayatını kaybetti.
Hemşehrimiz, genç yaşta hayatını kaybetti
Bir süredir hastalığıyla mücadele eden Kastamonulu hemşehrimiz, genç yaşta hayatını kaybetti.
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
Ve BAŞARDIK!..
KASTAMONU’NUN İLK RESMİ HABER SİTESİ aciksoz.com.tr OLDU
Başkan Civelek'ten intihar eden imam için açıklama
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek yaşamına son veren İmam için açıklama yaptı. Başkan Civelek açıklamasında; "Böylesi beklenmedik bir son biz can dostlarını ve yakınlarını çok üzmüştür. Kıymetli kardeşimin zor dönemlerinde çok şükür ki hep yanında olduk.Tüm ailesinin yanında ve yakınında olacağız. Şahsım ve Azdavay halkımız adına merhum hocamıza Allah'ımdan rahmet diliyorum.Oğulları bize emanet" ifadelerine yer verdi.
Başkan, Bugaristan'da...
Azdavay Belediye Başkanı ve Azdavay Daday Yerel Eylem Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Civelek, turizm üzerine güzel bir haberi hemşehrileriyle paylaştı. Başkan Civelek, açıklamasında; "Kırsal Turizm ile ilgili bilgi birikiminin geliştirilmesi ve AB Ülkelerine çalışma gezileri kapsamında Bulgaristan'dayız. Kırsalın kalkınmasında turizmin oynadığı rol ve önemi örnek uygulamalar özelinde yerinde inceleyeceğiz" dedi.
Kastamonu'nun 2 belediyesinden Milano Başkonsolosu'na ziyaret
Taşköprü Belediyesi ile Hanönü Belediyesi'nin kurucu ortağı olduğu Taşköprü Yerel Eylem Grubu Derneği; İtalya Milano Başkonsolosu Mehmet Özöktem'i ve Eğitim Ateşesi Tolga Erdoğan'ı ziyaret etti.
Kastamonu'da kırsalı kalkındıracak adım
Cide Yerel Eylem Grubu Derneği, Kastamonu genelinde kırsalı kalkındırmak adına Kastamonu Üniversitesi ile işbirliği ve protokol imzalanması için paydaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Erken yaşta evlilikler azaldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Erken yaşta evliliklerde resmi verilerin yıllar itibarıyla düşmekte olduğunu memnuniyetle gözlemliyoruz" dedi.
Taşköprü’de keşfedilmemiş bir cennet köşesi
Taşköprü ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki orman içerisinde bulunan ve adeta havuzu andıran gölet ile şelale keşfedilmeyi bekliyor.
Morgdan aldı, mezarlığa götürünce işler değişti!
Adana’da teşhis edilmeden alınan cenaze ortalığı karıştırdı. Hastane morgundan alınıp gömülmek için mezarlığa götürülen cenaze, başkasına ait çıktı. Cenaze yıkama sırasında vefat eden amcası yerine tanımadığı bir kadını gören Veysel Gümüş (45),“Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Şu anda herkes Buruk Mezarlığı’nda bizi bekliyor. Herkes şok oldu. Ben böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Bu konu hakkında da şikayetçi olacağım” dedi. Karışıklık, hastane morgunda düzeltildi.
Cip otomobil ve römorka çarpıp istinat duvarını yıktı [VİDEO HABER]
Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, yol kenarındaki otomobil ile römorka çarpıp istinat duvarını yıktı. Kazada cip sürücüsü yaralandı.
Bakanlıktan GKRY’deki cami saldırısına kınama
Dışişleri Bakanlığı, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY) Limasol kentinde bulunan Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camii’ne yapılan kundaklama saldırısını şiddetle kınadı. Açıklamada, "Bu konu hakkında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayı tümüyle destekliyoruz" denildi.
Kastamonu’nun yaygınlaşmayan “Ecevit Çorbası”
Kastamonu’nun uzun yıllardır halk arasında bilinen “Ecevit Çorbası” yaygın olarak kullanılmamaktadır. Bazı restoran sahipleri Ecevit Çorbasını yeni nesillere tanıtmaya çaba göstermiştir. Peki Ecevit Çorbası nasıl yapılır? Tarifi nedir? işte tüm bilgiler