Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da "Çocuk Oyunları Şenliği" düzenlendi
Bir ilkokulun bahçesinde bir araya gelen 28 okuldan 1500 öğrenci geleneksel oyunları oynadı
Federasyon’dan Baltacı’ya çağrı!
Türkiye Hentbol Federasyonu, kadın hentbolu adına Kastamonu ve Konyaaltı belediye başkanlarına çağrıda bulundu.
Meteoroloji’den Kastamonu’ya uyarı!
Meteoroloji’den Kastamonu’ya uyarı!
Uluay; ‘Mevcut yerine yapmak çok içime sinmiyor’
Açıksöz TV’de yayın hayatına başlayan ‘Memleket Meselesi’ programında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, GMG Kastamonuspor’un Iğdır deplasmanında yaşadığı utanç verici saldırılar ve yeni stad projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Kastamonu’nun kadın girişimcilerinden Çorum çıkarması
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen "Başarılı Girişimci Kadınlardan İlham Veren Girişimcilik Söyleşisi" Çorum’da yapıldı.
Gönüllerin şampiyonu; GMG Kastamonuspor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren ve sezonun ilk yarısına mükemmel bir başlangıç yapan GMG Kastamonuspor, ilk yarıda aldığı liderlik koltuğunu ikinci yarıda Amedspor'a vererek Grup'ta ikinci sırada devam etmişti. Sezonu başarıyla tamamlayan temsilcimiz, Play-Off'larda Iğdır FK'ya yenik düşerek 2023-2024 sezonunu 2. Lig'de tamamladı.
Hedef: Sağlık Kampüsü
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Açıksöz TV'de yayın hayatına başlayan “Memleket Meselesi” programının ilk konuğu oldu. Program moderatörü Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Uluay, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
1. Lig başka bahara kaldı...
Kastamonuspor Iğdır FK rövanş maçı, sona erdi. Kastamonuspor maçı 1-3 mağlup bitirdi.
Kayserili vatandaşlar tepki gösterdi! Pastırma Kastamonu’da yenir…
Ünlü tarihçi İlber Ortaylı 4. Global Gastro Ekonomi Zirvesi’nde sorulan pastırma sorusuna net bir cevap verdi. Yapılan açıklama Kayserili vatandaşların hoşuna gitmedi.
Kastamonu’da ağaçları ‘soğuk’ vurdu!.. Verim yarıya düştü
Yıllık yaklaşık 6 bin ton ceviz üretiminin yapıldığı Kastamonu’da yüzde 50 verim kaybının yaşanması bekleniyor.
Kastamonu’da yer yerinden oynadı
Kastamonu Cumhuriyet Meydanında yer yerinden oynadı…
Kastamonu’da bir TOKİ fırsatı daha!
Kastamonu’da TOKİ fırsatı devam ediyor.
Bu hafta böyle!
Kastamonu’da hava bir anda kararıp, bir anda açarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)’nin tahminlerine göre; bu hafta sağanak bekleniyor.
DİKKAT!.. 1 haftada yüzbinlerce araç...
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde 16-23 Mayıs tarihleri arasında icra edilen trafik uygulamalarında denetlenen 2 milyon 697 bin 728 araçtan 424 bin 432'sine adli işlem yapıldığını bildirdi.
Kastamonu’da ‘rezil’ manzara!
Doğal güzelliklerini ve evliyalarını barındıran kadim şehrimiz Kastamonu’nun görünmez alanlarında, ormanlık alandan gelen görüntüler 'pes' dedirtti.
THY uçağı türbülansa girdi; kabin memurunun bel kemiği kırıldı!
Kabin memurunun uçak tavanına çarpıp sırt üstü düştüğü kaydedildi.
İşadamları ‘tur primi’ için kolları sıvadı
27 Mayıs Pazartesi günü Gazi Stadı'nda oynanacak olan zorlu GMG Kastamonuspor-Iğdır FK maçı öncesi Kastamonulu işadamları tur primi için devreye girdi.
İş insanları Kastamonuspor masasında!
GMG Kastamonuspor’a destek sürüyor. Iğdır tarafından peş peşe saldırılara uğrayan takımımız, 27 Mayıs Pazartesi günü Gazi Stadı’nda Iğdır FK ile karşı karşıya gelecek. Bu sırada ise Kastamonulu iş insanları tarafından, Kulüp Başkanı Cengiz Aygün’e ziyaret gerçekleşti.
Basketbolda şampiyon ‘Mustafa Kaya’ oldu
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Gençler B Basketbol Kastamonu İl Birinciliği müsabakaları Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynandı.
Kastamonu Belediyesi’nde mobbing iddiası!
Kastamonu Belediyesi’nde mobbingle Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne sürüldüğünü ve buradaki görevi sırasında da sürekli mobbinge maruz kaldığını iddia eden Kastamonu Ülkü Ocakları eski başkanı Yunus Abayoğlu, işinden istifa etti. Yaşanan olayın ardından paylaşımda bulunan Abayoğlu, "Şahsımı ve ocak yöneticisi 4 kardeşimi Temizlik İşleri’ne işçi olarak gönderdiler. Bu mobbing değil, asıl mobbing Hikmet Erbilgin’in ’onları oraya ben sürdüm’ demesiyle başlıyor" dedi.
Şampiyon komutanı ebediyete uğurluyoruz
Kastamonulu Emekli Albay Hadi Yardımcı, hayatını kaybetti. Antalya’da ikamet eden Yardımcı, karaciğer nakli olmak için gitti Malatya’da 68 yaşında vefat etti.
Kastamonu’da bir ilginç olay daha!
Kastamonu ilginç bir olayla daha karşılaştı. İnebolu Sanayide tamir için gelen araçtan yılan çıktı…
Kastamonu isyanda; görkemli karşılama!
Iğdır'da yaşanan talihsiz olayda GMG Kastamonuspor'a yönelik yapılan saldırıya büyük tepki gösteren taraftar, Cumhuriyet Meydanı'nda takımını görkemli karşıladı.
Huzur Towers’ta yaşam başlıyor!
Salim Huzuroğlu: “Huzur Tower Kastamonu'ya çağ atlatan bir proje. Daha önce bu şekilde bir konsept uygulanmadı.”
Türkiye Kupası, 11. kez Beşiktaş’ın
Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11. kez bu organizasyonda mutlu sona ulaşmış oldu.
Geleceğin ormancıları ormana girdi!
Araç MYO öğrencileri Samatlar Orman İşletme Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi, verilen eğitimden dolayı Samatlar Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Kastamonu’da 455 yıl evvele yürüyüş!
29’uncu Uluslararası Şeyh Şaban-ı Veli ve Kastamonu Evliyalarını anma haftası bugün itibariyle mehter marşı eşliğinde yürüyüş düzenlenerek başladı.
Akşam seansı uygulaması başarılı! İl Sağlık Müdürü denetlemeye gitti…
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok liderliğinde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hayata geçirilen yeni uygulama, hastaların bekleme sürelerini kısaltıyor ve tedavi süreçlerini daha erişilebilir hale getiriyor.
Müjde!.. Yine indirim geliyor
Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş pompaya indirim olarak yansıyacak.
Kastamonu’da bir ilginç olay daha!
Kastamonu ilginç bir olayla daha karşılaştı. İnebolu Sanayide tamir için gelen araçtan yılan çıktı…