Arama
Arama Sonuçları
İşte, Kastamonu'da yeni dönem Mahalle Muhtarları!
Kastamonu'da yerel seçim sonuçları açıklandı. Mahalle Muhtarları merak konusu oldu. Peki Kastamonu'nun 20 mahallesinde hangi adaylar muhtar oldu? İşte detaylar...
Kastamonu'da namaz kıldığı sırada hayatını kaybetti
Kastamonu'da camide namaz kılan 74 yaşındaki Hacı Ahmet Güney, kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Kastamonu bunu da gördü!
Kastamonu'da muhtarın sosyal medya hesabı dolandırıcıların tuzağına düştü: Vatandaşlar mağdur!"
Budamış'a talip var!
29 yıllık Belediye personeli Gürol Demirci, Budamış Mahallesi'ne talip oldu. Budamış Mahallesi'nden Muhtar adayı olan Gürol Demirci mahallelinin sorunları için çalışacağını ve kendilerine bir telefon kadar yakın olacağını söyledi. Muhtar Adayı Demirci, Budamış'ta önemli bir eksiklik olarak dile getirdiği Aile Sağlığı Merkezi için de girişimlerde bulunacağını kaydetti.
Bu kavşak ‘ECEL’ terleri döktürüyor!
Saraçlar Mahallesi'nde bölge halkının sıklıkla, sorunlarını dile getirdiği Kastamall AVM önündeki kavşakta önlemin ne zaman alınacağı merak konusu olurken, vatandaş bir kez daha isyan etti.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
40 TON FINDIK KÖMÜRÜ ALIMI
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
735 M3 KAPASİTELİ SU TOPLAMA ÇUKURU YAPIM İŞİ (STÇ)
KASTAMONU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
3+ 120 KM B TİPİ YENİ ORMAN YOLU YAPIM İŞİ
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
A SINIFI YANGIN SÖNDÜRME KÖPÜĞÜ
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
735 M3 KAPASİTELİ 1 ADET SU TOPLAMA ÇUKURU (STÇ)
TAŞKÖPRÜ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Saraçlar'da kesilen elektriğin sebebi belli oldu!
Saraçlar Mahallesi'nde bakım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi yaşanıyor. Vatandaşlar elektirk kesintisinin neden yaşandığı ve elektriklerin ne zaman geleceğini merak ediyordu. İşte kesintinin nedeni...
Vidinlioğlu'ndan zulüm kavşağıyla ilgili açıklama: "Çok öncesinden belliydi"
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Saraçlar Mahallesi'nde bulunan ve 6 yolu birbirine bağlayan zulüm kavşağı ile ilgili açıklama geldi: " Oranın bir problem teşkil edeceği çok öncesinden belliydi."
Zulüm kavşağı!
Kastamonu şehir merkezinin son yıllarda en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Olukbaşı mevkii, bu hızlı gelişime yapısal olarak yeterince ayak uyduramıyor. Özellikle son 10 yılda art arda konut ve iş yerlerinin inşa edildiği bölgede içinden çıkılmaz hale gelen trafik sıkıntısı, Kastamall AVM'nin hizmete girmesi sonrası oluşan yoğunluk nedeniyle içinden çıkılmaz hale geldi.
ORMAN EMVALİ İSTİF İŞİ HİZMET ALIMI
KARADERE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Türk Telekom’a Kastamonu’dan şikayet rüzgarı
İnternetin yaygınlaştığı bu günlerde, Kastamonu’dan Türk Telekom’a şikayet yağıyor. Birçok Kastamonu’da yaşayan mağdur Türk Telekom kullanıcıları servis sağlayıcısını şikayet fırtınasına tuttu. İşte detaylar
B TİPİ ORMAN YOLU YAPIM İŞİ
KARADERE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
AKKAYA YANGIN HAVUZU ONARIM İŞİ
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-KARADERE
İHALE İLANI
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-KASTAMONU
Kastamonu'da kalabalığın ortasında cinsel saldırı!..
Kastamonu'da akşam saatlerinde yaşanan olay büyük tepki çekti. Yüzünü gizleyen bir şahıs, onlarca insanın gözü önünde bir kadına cinsel istismarda bulunup olay yerinden koşarak uzaklaştı.
Çatalzeytin'de, tersip benti için temel atılıyor
Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, Çatalzeytin ilçesinde Akçay ve Karaçay deresi üzerinde 1 hafta öncesinde temel kazısına başlanılan Tersip Bentlerinin bugün itibariyle temel atımına başlanıldığını duyurdu.
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
ÇAĞRI YÖNLENDİRİCİ PERSONEL HİZMETİ ALIMI
KASTAMONU ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-MERKEZ