Arama
Arama Sonuçları
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Adana Haberleri Nasıl Araştırılır ve Yazılır?
Haber içeriklerinde her zaman için en dikkat edilmesi gereken temel noktalar Adana haber sitesi tarafından sağlanır.
8 aylık acı bilanço!.. 2 bine yaklaştı
2023'ün Ocak-Ağustos döneminde ülke genelinde meydana gelen 335 bin 111 kazada bin 946 kişi hayatını kaybetti
‘Türkiye Kart’ yakında 81 ilde kullanılacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, pilot uygulaması sona eren Türkiye Kart'ın tüm kentler yaygınlaştırılması projesinin sürdüğünü bildirdi.
65 yaş üzeri ücretsiz ulaşım tüm Türkiye’de kalkıyor!
Özel Halk Otobüsleri Birliği, tüm Türkiye'de 65 yaş üstü ücretsiz taşıma hizmetini ekim ayında durdurma kararı aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesinden karara tepki geldi.
Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İşte servis ücretlerinde son durum
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Zamların ardından merak edilenlerden biri de okul servis ücretleri oldu. Öğrenci velileri ve servisçiler yeni tarifeyi merak ediyor. Peki, okul servis ücretleri ne kadar oldu?
Astigmat nedir? astigmat dereceleri nedir?
Yaygın bir görme rahatsızlığı olan astigmat, bulanık görmeye neden olur. Korneanın düzensiz bir biçimde ya da kimi zaman gözün içerisindeki lensin eğriliği sebebiyle oluşur. Peki astigmat nedir, dereceleri nelerdir?
IDEF Savunma Sanayi fuarı ne zaman? kimler katılabiliyor? IDEF nerede?
IDEF Uluslararası Savunma Sanayii fuarının 16.'sı için hazırlıklar tamamlandı. Ziyaret tarihlerinin değiştiği ancak talebi kabul edilen tüm ziyaretçilerin yeni tarihte ziyaret edebileceği fuar hakkında, arama motorlarında 'IDEF 2023 nerede? IDEF Savunma Sanayi fuarı ne zaman, kimler katılabilir?' sorularının cevabı araştırılıyor. İşte Ziyaretçi Ön Talep Formu ve merak edilenler...
15 Temmuz resmi tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz hangi gün? İşte Resmi Gazete bilgisi
15 Temmuz resmi tatil mi sorusu, Resmi Gazete verileri çerçevesinde çalışanlar başta olmak üzere milyonlarca vatandaşın gündemine geldi. Resmi tatiller takvimi kapsamında 15 Temmuz'un yer alıp almadığı ve 15 Temmuz'un hangi güne denk geldiği öne çıkan konuların başında yer alıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde tüm Türkiye’de bu sene de programlar düzenlenecek. 15 Temmuz'un tatil olması için görüşülen kanun, karara bağlanarak Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, 15 Temmuz yarım gün mü, tatil mi? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.
Binlerce sönen ocak: İşte 6 aylık kaza bilançosu
Emniyet Genel Müdürlüğü, yılın 6 aylık kaza bilançosunu kamuoyu ile paylaştı.
7 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
7 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 7 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 7 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 7 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
AK Parti'de kongre takvimi netleşiyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
ATO 100 YAŞINDA
“Asırlık Geleceğini Yüzyıllık Geleneği”Nden İlham Alan Cumhuriyetle Yaşıt Ankara Ticaret Odası, Yönetim, Meclis Ve Organ Üyelerinin Katılımıyla 100. Yıl Programını Gerçekleştirdi.
İşte memur ve emeklinin 5 aylık zam farkı
Emekli ve memur Temmuz zammı 2023 için veriler gelmeye devam ediyor.
Yol çöktü, seyir halindeki araç suya gömüldü
Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle hayat felç oldu. Çayyolu Angora Bulvarı'nda çöken yola seyir halindeki bir otomobil düştü. Sürücü ekipler tarafından kurtarıldı.
İstanbul Adana Uçak Bileti
Akdeniz’in lezzetleriyle ünlü şehri Adana, her yıl binlerce ziyaretçi ağırlar. En çok misafir ağırladığı şehirlerin başında ise İstanbul gelir. Festivalleri, tarihi yapısı, edebiyat ve kültür zenginliği ve meşhur lezzetleriyle ün kazanan Adana seyahati karar veren yolcular uygun fiyatlı İstanbul Adana uçak bileti arıyor.
Sis etkili oluyor
Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından olan Bolu Dağı geçişinde yağış ile birlikte yoğun sis nedeniyle göz gözü görmüyor. Görüş mesafesi 20 metreye kadar düşüyor.
İmamoğlu’nun Kastamonu’da yaptığı konuşma ulusal basının gündeminden düşmüyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Kastamonu'da yaptığı konuşma elden ele dolaşmaya başladı.
v
Kastamonu Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde ve 10 üniversitenin katılımıyla “Bu Fuarda Kariyer Var” sloganıyla düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na (OKAF’23), paydaş üniversite olarak yer aldı.
16.04.2024 23:04
Memura 'büyükşehir' zammı!
Büyükşehirde görev yapan memurlara kira desteği dâhil ilave ödeme yapılacak. Destekler için ‘bölgesel’ geçim endeksi dikkate alınacak.
Kritik seçim öncesi anketlerdeki sonuçlar dikkat çekiyor
Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında "Erdoğan istisnasız bütün araştırmalarda Kılıçdaroğlu'nun önünde çıkıyor. Bütün araştırmalarda AK Parti 1. çıkıyor. Bazen gerçeği görmemek Millet İttifakı'nın işine geliyor. AK Parti hala Türkiye’nin 1. partisi" yorumunda bulundu.