Arama
Arama Sonuçları
Batı Karadeniz, Kastamonu'ya geliyor!
Komşu iller Kastamonu'da yarışacak...
Tüm emeklileri ilgilendiriyor!.. Yargıtay’dan emsal karar
Emeklilerin kullandıkları kredilerle ilgili Yargıtay’dan emsal bir karar çıktı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kredi borcunu emekli maaşı ile ödemeyi taahhüt eden emeklileri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
Kastamonu, sokak röportajında adayını açıkladı!
Açıksöz Gazetesi olarak Kastamonu’da yaptığımız yerel seçime yönelik sokak röportajında seçmene mikrofon uzattık.
Baltacı’nın tartıştığı kişi bakın kim çıktı!
CHP Kastamonu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı’nın bir vatandaşı tehdit ettiği iddia edilen bir video kaydı ulusal basın ve sosyal medyada kısa sürede yayıldı.
Kastamonu'daki bu yoldan geçmek yürek ister!
Kastamonu'da yüzlerce kişinin kullandığı yolda kokudan geçilmiyor...
Seçim sonrası “tatil” kararı!
Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.
Kastamonulu gençten ilginç görüntüler...
Kastamonu'da bir berberde kafasına ampul taktıran genç, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'ye oy istedi.
Baltacı ile ilgili çıkan video hakkında ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı ile ilgili çıkan iddialara yanıt geldi…
LGS başvuru tarihleri belli oldu
Milli Eğitim Bakanlığınca 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın başvuruları 18-29 Mart tarihleri arasında alınacak.
Kastamonu ayazında; Kalpler ısındı
Türkiye’nin en soğuk şehirlerinden biri olan, dört bir yanı ormanlarla kaplı Kastamonu, kalpleri ısıtan görüntülere şahit oldu.
Başkan Vidinlioğlu’nun ‘son’ meclisi... 'Haklarınızı helal edin'
Kastamonu Belediye Meclisi, R. Galip Vidinlioğlu başkanlığında son kez toplandı. Başkan Vidinlioğlu yaptığı veda konuşmasında; “Güzel bir dönem geçirdik. 5 yıl göz açıp kapayana kadar geçti. Şehre hizmet sadece Belediye Başkanı olarak ya da mecliste görev alarak yapılmaz. Elbette ki şehrimizin her daim hizmetindeyiz. Haklarınızı helal edin. Hepiniz sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun” ifadelerine yer verdi.
Kastamonu'da çok acayip görüntü!
Kastamonu il merkezinde vatandaşların kamerasına yansıyan karmaşık durum hem dikkat çekti hem de güldürdü. CHP'nin Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Kavalcı'nın reklamının olduğu seçim otobüsünde, Kastamonu'da AK Parti'nin de reklamı yer aldı. Kaplaması tamamlanmayan otobüs vatandaşların dikkatini çekti.
Hastanede sitem!
Yeniden Refah Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı İbrahim Demir Hastanede vatandaşlara seslendi. Demir açıklamasında; "18 bin nüfuslu Araç'a 2, 40 bin nüfuslu Tosya'ya 1 uzman... Daha da başka söyleyecek bir şey yok" dedi.
Kastamonu'da biri bizi gözetliyor!
Kastamonu'nun önemli turizm merkezlerinden biri olan Pınarbaşı ilçesinde bulunan Ilgar Mağarası'nın fotoğrafı, büyük beğeni aldı. Turizmci Adem Salcıoğlu'nun 'Doğanın gözü' diyerek paylaştığı fotoğrafı simetrik görüntüsüyle birlikte yeniden düzenleyen Erdal Başaran, ortaya muhteşem bir görsel çıkardı. Fotoğraf Kastamonu'da büyük beğeni topladı.
Kastamonu'ya yakışmayan görüntü!
Kastamonu'da Tosya Yolu üzerinde, 10. kilometrede bulunan bir bölge, çöp yuvasına dönmüş durumda. Elyakut köyü tarafında kalan kısım, çöplerle dolup taşan ve çevre kirliliği açısından ciddi bir sorun teşkil eden alan, yoldan geçen vatandaşların ve çevre sakinlerinin büyük tepkisini çekiyor.
Kastamonu'da çatı yangını!
Kastamonu’da bir evin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Cengiz Aygün; “Sonuna kadar peşindeyim”
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Somaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak GMG Kastamonuspor’un önemli puan kaybı yaşamasının ardından,Kulüp Başkanı Cengiz Aygün taraftarlara seslendi.
Çay boyunu istila ettiler!
Aylardır çözüm bulunamayan sığırcık kuşları Kastamonu merkezde yaşamın akışını olumsuz etkiliyor.
KEAH çatısı, her yağmurda su koyveriyor!
Eski Kastamonu Devlet Hastanesi’nin yıkımının ardından 2017 yılında hizmete giren Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bazı ‘yapısal’ sorunlar yıllardır çözüme kavuşturulamadı.
Tahsin Babaş’ın ‘kara’ dosyası!
Kastamonu AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Açıksöz TV ve TV366’nın canlı yayın konuğu oldu. Canlı yayında Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı’nın sorularını yanıtlayan Tahsin Babaş, bazı projelerini canlı yayında Kastamonu vatandaşlarına duyurdu.
Hasan Baltacı, neden aday gösterildi?
Kastamonu Açıksöz TV ve TV366'nın ortak canlı yayınına katılan CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Sağır ve Gazeteci İrfan Salcı'nın sorularını yanıtladı.
Kastamonu semalarında neler oluyor!
Kastamonu semalarında uzun süredir dönüp duran uçak, bölge halkı arasında merak uyandırdı. Vatandaşlar, gökyüzünde saatlerce dolaşan uçağın sebebini anlamaya çalışırken, yapılan araştırmalar sonucunda uçağın eğitim uçuşu yaptığı öğrenildi.
Kastamonu dolmuşları için ‘ilk 6 ay’ sözü
2024 yerel seçimlerde Kastamonu’da geri sayım başladı. TV366 ve Açıksöz TV’nin ortak yayın olarak düzenlediği ‘Gündem Özel’ programına konuk olan MHP Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın Açıksöz Gazetesi Yazı İşleri Müdür Ali Sağır’ın ‘dolmuş’ sorusuna çözüm cevabı verdi.
Kastamonu’ya ”ZOR” dönüş
Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 20 milyonu aşkın öğrenci, 16 günlük yarıyıl tatilinin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemine 5 Şubat Pazartesi günü başlamaya hazırlanıyor. Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de yeni dönem heyecanını taşıyor.
A Haber'den Kastamonu çıkarması
Kastamonu’da yoğun kar yağışı etkili olurken, Türkiye'nin gündeminde konuşuldu.
MEB Kastamonu’da Büro Personeli alacak
Milli Eğitim Bakanlığı, Kastamonu’da 5 Büro Personeli alacak
Kastamonu'da kazalar peş peşe geldi
Kastamonu'da buz tutan yollar, kazalara neden oldu
Kastamonu’da pelerinli buzağı doğdu! Veteriner bile şaşırdı!
Kastamonu İnebolu’da faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muahmmed Coduroğlu çok ilginç bir olayın şahidi oldu. Meslek hayatında ilk defa karşılaştığını kaydettiği olayı takipçileriyle paylaşan Veteriner Hekim Coduroğlu şaşkınlığını gizleyemedi. Görüntüler ise hayret verici…
Kastamonu'da o yol tehlike saçıyor... Acil bakım çağrısı!
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu, ilçedeki önemli bir soruna dikkat çekti.
Vidinlioğlu'na ilk taşı Tahsin Babaş attı
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, basın toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na da üstü kapalı gönderme yapan Babaş, gülerek kullandığı ifadelerde, ''Gerisini sizin takdirlerinize bırakıyorum'' dedi.