Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu genç hafız, bölge birincisi
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen 2024 Yılı Hafızlık Yarışmasında bölge finali yapıldı. 
Karadeniz'in ahi babası Ahi Şorba, dualarla anıldı
Karadeniz Bölgesi'nde 720 yıl önce ahilik teşkilatını kuran Ahi Şorba Efendi, kabri başında dualarla anıldı. 
‘Gıdanın geleceği’ Kastamonu Üniversitesi’nde konuşuluyor
Kastamonu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi, Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Sezai Karakoç Salonu’nda başladı.
Polise silah çeken 2 şahıs tutuklandı
Cide ilçesinde silah çekip polis ekibine mukavemet gösteren 2 şahıs, itiraz üzerine tekrar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.  
Kastamonu'da Evde Sağlık Hizmeti'nin ilk 6 ay verileri açıklandı!
2024 yılı Evde Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme toplantısı Kastamonu İL Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok başkanlığında düzenlenen toplantıda Evde Sağlık Hizmeti 2024 yılı 6 aylık verileri paylaşıldı.
Vali Dallı, kaya ıslah çalışmalarını inceledi!
AFAD tarafından yürütülen Kastamonu Kalesi ve çevresindeki kayaların ıslah projesi, Vali Meftun Dallı tarafından yerinde incelendi.
İtfaiye'den konvoylu kutlama!
Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla şehirde konvoy düzenledi
Kastamonu Mermeri İtalya’da!
Coğrafi işaretli ürünlerimiz arasında yer alan “Kastamonu Mermer ve Doğal Taşı” Uzakdoğu’dan sonra yönünü Avrupa’ya çevirdi.
Polisi öldüren katil hakkında akılalmaz ihmal
Ümraniye’de 27 yaşındaki kadın polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti için 3 ay süreyle adli kontrol şartı uygulandı ve haftada 2 gün imza vermesi gerekiyordu, fakat zanlının bu durumu ihlal ettiği, polis merkezinin ise bu durumu savcılığa bildirmediği öğrenildi.
Dikkat!.. Hastane yolları 2 gün kapalı…
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) hafta sonu asfalt yol çalışması yapılacak.
Kastamonu’da polise direnen driftçi TUTUKLANDI
Kastamonu şehir merkezinde hareketli saatler yaşandı.
Valla’da ‘sanal' heyecan!.. Hem korkuttu, hem güldürdü
Pınarbaşı ilçesinde bulunan, dünyanın en derin ikinci kanyonu Valla'da uçuş yağan FPV pilotunun çektiği dron görüntülerini izleyen vatandaşın heyecanı görenleri gülümsetti.
Taşköprü’de feci kaza!.. Çarptığı beton direği devirdi
Taşköprü ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, refüjde bulunan beton elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. 
Oturarak protesto ettiler! 'Bıçak kemiğe dayandı'
TÜRK-İŞ, ücret adaletsizliği, vergide hakkaniyet ve taşeron işçi sorunlarına dikkat çekmek amacıyla ülke genelinde eşzamanlı 1 saatlik oturma eylemi düzenledi. Kastamonu'da da düzenlenen oturma eyleminde konuşan  TÜRK-İŞ İl Temsilcisi ve Yol-İş 1 Nolu Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Çelik; "Bıçak kemiğe dayandı. Bundan sonra sözümüzü meydanlarda yüz binler ile söyleyeceğiz. Ekonomik krizin bedelini işçiler olarak biz ödemeyeceğiz." dedi.
Otomobil şarampole yuvarlandı!.. 4 kişi sıkıştı
İnebolu ilçesinde yoldan çıkan otomobil, şarampolde yuvarlandı. Kazada yaralanan 4 kişi, sıkıştıkları yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.  
2 bin 300 km pedal çevirip Batı Karadeniz’e ulaştılar
Almanya’nın Münih şehrinden 4 ay önce yola çıkan Alman karı koca 2 bin 300 km pedal çevirerek Karabük’e geldi. Alman çiftin sonraki durağı ise Kastamonu…
Mantar yiyen ‘ACİL’e koşuyor!
Son zamanlarda artan yağışların etkisiyle Kastamonu’da mantar sezonu hızla açıldı. Doğadan mantar toplayan bazı vatandaşlar, topladıkları mantarları yedikten sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil bölümüne ‘zehirlenme’ şüphesiyle başvuruda bulunmaya başladı.
Kastamonu'da tomruk yüklü tır devrildi!
İstanbul-Kastamonu karayolunda tomruk yüklü tır, virajı alamayarak devrildi. Kazada tır sürücüsü yaralanırken, tırda bulunan tomruklar ise etrafa saçıldı.  
Taşköprülü avukat, bu yıl da başardı
Bursa Barosu'nca Merhum Avukat Cengiz Göral adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen makale yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmada iki yıl üst üste birinci olan Taşköprülü avukat, bu yıl da 2’ncilik kürsüsüne çıktı.
Kastamonu'da mantar toplayanlar dikkat!
Kastamonu'da yağışlı havaların ardından mantar sezonunun başlamasıyla birlikte, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü mantar zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyardı. Kastamonu ormanlarında yoğun mantar toplama faaliyetleri gözlemlenirken, İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, doğal ortamlardan toplanan mantarların ciddi zehirlenmelere yol açabileceği vurgulandı.
Kastamonuspor, Gazi’de yenilmedi
Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden lider GMG Kastamonuspor, sezonda 2 mağlubiyeti ve 1 beraberliği bulunan Karaköprü Belediyespor’u evinde ağırladı. Gazi’de rakibin karşısında baskısını sürdüren temsilcimiz, yeşil sahalardan 1-1 skorla berabere ayrıldı.
KEAH’ta ‘kalplere’ dokunan devrim
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) Girişimsel Radyoloji ve 2’nci Anjiyo Ünitesi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Bazı fakülteler kapatıldı!
Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı üniversitelerde fakülte, yüksekokul ve enstitüler kapatılırken, yerlerine yeni fakülteler ve enstitüler kuruldu...
Tüm dünya indirirken, bizde zam!.. İşte geleceği tarih
Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalarla birlikte Türkiye’de akaryakıt fiyatlarında yeni düzenlemeler bekleniyor. İlk haber ise salı gününden itibaren zam gelmesi beklenen benzinden geldi.
Oğul tutuklu, gelin gözaltında!
Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan kadınla ilgili gözaltına alınan oğlunun ardından, gelini de gözaltına alındı.  
Kastamonu komandolarından rekor kan bağışı
Kastamonu Gölköy'de bulunan Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı'nda düzenlenen kan bağış kampanyasında, son üç yılın en yüksek kan bağışı miktarına ulaşıldı. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Gülhan Kılıç'ın katkılarıyla gerçekleştirilen kampanyada, 2024 yılında rekor bir artışla 3 bin 491 ünite kan bağışı yapıldı.
Kayıpları arayan muhabir de ormanda kayboldu!
Cide ilçesinde ormanda kaybolan iki vatandaşı kurtarmak için başlatılan arama çalışmalarına katılan İHA muhabiri, ekipler ile birlikte ormanda kayboldu.
Okul kitaplarına yüzde 300 zam!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel okulların yüksek kitap fiyatlarına ilişkin, "Yüzde 300 zam yapan 400 civarındaki özel okula gerekli cezalar verildi." dedi.
Karadeniz'de hamsiyi ‘kota’ kurtaracak
Prof. Dr. Osman Samsun, hamsi avcılığına yönelik kota kararının, Karadeniz'de hamsi varlığının korunarak geleceğe aktarılması açısından önemli olduğunu belirtti.
Kastamonuspor, Süper Lig’le yarışıyor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden takımımız lider GMG Kastamonuspor, sezon başlangıcından itibaren galibiyetlerinin üzerine ‘galibiyet’ ekleyerek belirlediği hedefe doğru ilerliyor. Beyaz grupta 3 haftada 3 galibiyet alarak 3’te 3 yapan tek takım olarak ligde üstün başarı sergiliyor.