Arama
Arama Sonuçları
Belediye personel alıyor
Kastamonu, Cide Belediye Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Açılan kadroya 1 veteriner hekim alınacağı belirtildi.
Personel yerleştirme sonuçları açıklandı
Sağlık Bakanlığının 27 bin sözleşmeli sağlık personeli pozisyonuna yerleştirme sonuçları açıklandı.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Binlerce personel alınacak! Şartlar ve tarih belli oldu
Sağlık Bakanlığı’nın 15 bini hemşire, 2 bini ebe olmak üzere toplam 27 bin sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
Kastamonu’da 110 personel alımı için sonuçlar açıklandı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sonuçları ve taban puanları 2024 ÖSYM'den gelen son dakika açıklaması ile erişime açıldı. KPSS 2024/4 tercih sonuçları gelecek açıklama bekleniyordu.
Aydın; 'Kul çarpmasa da Allah çarpar!'
MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Kastamonu Belediyesi şirket personelleri hakkındaki soruları da yanıtladı. Aydın, belediyeyi kazandığı takdirde personel çıkarma gibi bir düşüncelerinin olup olmadığı sorusuna; "Kimsenin ekmeğine aşına dokunmadık biz. Niye dokunalım? Alın teriyle çoluğuna çocuğuna ekmek götüren insanla neden uğraşalım. Ekmek parası o ya. Allah çarpar, kul çarpmasa da" dedi.
Tüm Türkiye’nin beklediği alım, Kastamonu’da bitiyor!
Kastamonu Valiliği bünyesinde, personel alımları bugün sona eriyor. Başvurusunu yapan vatandaşlar, artık sonuçların açıklanması için bekleyişte olacak.
Kastamonu’daki kurum personel alıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de ve Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyurularda, Kültür ve Turizm Bakanlığına büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, kütüphaneci, mimar, şoför, çocuk gelişimcisi, aşçı, bahçıvan, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker ve teknisyen olmak üzere sözleşmeli personel alınacağı aktarıldı.
MEB Kastamonu’da Büro Personeli alacak
Milli Eğitim Bakanlığı, Kastamonu’da 5 Büro Personeli alacak
Bakanlık, Kastamonu’da memur alacak!
İçişleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’nun da aralarında yer aldığı, personeli alımı başvuruları açıklandı. Kadrolu memur atama başvuru süreci ve tüm detaylar haberimizde.
Kastamonu’da KPSS puanı ile memur alımı başlıyor!
Bin 629 kamu personeli alımı başvuru kılavuzu bugün açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı 629 personel alımı kapsamında, Kastamonu’dan da alım var. Kamu personeli alımına dair tüm ünvanlar ve şartlar bu yazımızda.
KPSS şartı yok! 5.056 temizlik görevlisi alımı yapılacak!
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı olmadan, 5.056 temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu.
Kastamonu’da GSB memur alımı sona eriyor
Kastamonu’da KPSS 50 puanla GSB bünyesinde personel alımı için başvurular tamamlanıyor. Kamu personeli alımı başvuruları ve tüm süreci bu haberimizde bulabilirsiniz.
Kastamonu Defterdarlığı personel alıyor!
Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu yeni memur personel alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da da Defterdarlık personel alımı yapılıyor. İşte başvuru şartları ve detaylar haberimizde.
Kastamonu Şeker Fabrikası’nda son iki gün!
Türkiye Şeker Fabrikalarına kadrolu memur alımları kapsamında yeni 214 kadro için süreç devam ediyor. Bu haberimizde Kastamonu’daki alımları ve KPSS 2023/2 tercih başvurularını bulabilirsiniz. Detaylar haberimizde…
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
Kastamonu'da kamuya personel alınacak!
Kastamonu'da son aylarda kamuya yapılan alımlara bir yenisi daha eklendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak alımlarda ilimize 5 büro personeli alınacak.