Aydın; 'Kul çarpmasa da Allah çarpar!';

Aydın; 'Kul çarpmasa da Allah çarpar!'

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Kastamonu Belediyesi şirket personelleri hakkındaki soruları da yanıtladı. Aydın, belediyeyi kazandığı takdirde personel çıkarma gibi bir düşüncelerinin olup olmadığı sorusuna; "Kimsenin ekmeğine aşına dokunmadık biz. Niye dokunalım? Alın teriyle çoluğuna çocuğuna ekmek götüren insanla neden uğraşalım. Ekmek parası o ya. Allah çarpar, kul çarpmasa da" dedi....

"ONU BİR NETLEŞTİRELİM"

MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın Belediye'deki şirket personelleri arasındaki maaş farklılıklarına yönelik şöyle konuştu; "Maaş konusunda herkes haklı. Mühendis arkadaşlarımız ile tekniker arkadaşlarımız aynı şirket üzerinden işe girmişler. Temizlik işçisi hangi statüyle girdiyse Mühendis de aynı statüyle işe girmiş. Bizden önce de girenler var, bizim dahil ettiklerimiz de var. Maaşlarının arasında büyük farklar yok. Aynı statüde çalışıyor niye farklı maaş alıyor deniliyor. Mühendis arkadaşlarımız bana da geldiler, Belediye Başkan Adayı olmam münasebetiyle. Dedim ki; Bir taraftan siz haklısınız, ama öteki tarafa bakıyoruz, bu giriş şeklini kabul etmişsiniz. Bu anlamda sakin olun. KPSS ile devlet memuru olarak girmiş olsalar maaşları çok daha farklı olacak."

Bir tarafın 39 bin bir tarafın 28 bin lira aldığı gibi bir söylem olduğunun sorulması üzerine Aydın, farkın bu kadar olmadığını onu netleştirip cevaplandıracaklarını kaydetti.

"ALIN TERİYLE ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA EKMEK GÖTÜREN İNSANLA NEDEN UĞRAŞALIM"

Öte yandan MHP yeniden kazandığı takdirde personel çıkarma gibi bir durumun olup olmayacağı sorusuna ise şöyle yanıt verdi;  "Allah kuluna dokunmayız biz. Bir Allah kulu diyemez ki bizi 5 yıllık süreçte çıkardı, aldı' Kimsenin ekmeğine dokunmadık. Öyle söz verdik çünkü. Belediyedeki yönetici arkadaşlarımız yetersiz olanlar için belki yerlerini değiştirmişlerdir. Öyle bir şeyin olması da makul. Ama kimsenin ekmeğine aşına dokunmadık biz. Niye dokunalım? Alın teriyle çoluğuna çocuğuna ekmek götüren insanla neden uğraşalım. CHP'liymiş, MHP'liymiş, AK Partiliymiş, İYİ Partiliymiş neden karışalım. Ekmek parası o ya. Allah çarpar, kul çarpmasa da."

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum