Arama
Arama Sonuçları
Batı Karadeniz’in kalbi Kastamonu’da attı
Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi (Genç Lig) Batı Karadeniz Bölge Şampiyonası Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlendi.
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
İnegölspor, GMG Kastamonuspor’dan sonra yıkıldı!
GMG Kastamonuspor’la berabere kalan 51 puanla lider konumuna yükselen Iğdır FK’ya 2-0 mağlup olan bordo beyazlıların 6 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken, maçta sakatlanan kaleci Bekir Sevgi ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Cengiz Aygün: 'Sabrımız taştı'
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, kongre öncesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı.
Kastamonulu ünlü sanatçı 2023’te zirvede!
Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud, 2023 yılının en çok dinlenenlerini açıkladı. 2023’te en uzun süre zirvede kalan isim Dedublüman oldu.
Kastamonu'da mülakat tepkisi: Hangi vicdana sığar?
Türk Eğitim-Sen, Kastamonu Üniversitesi’nde bir üyelerinin mesleki yeterlilik sınavında 85 puan almasında rağmen mülakatta 64 puanla elendiğini öne sürerek; MEB'e tepki gösterdi...
Bilek güreşi müsabakaları nefes kesti
Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara kız ve erkeklerde toplam 260 sporcu katıldı.
Türkiye’de elektrikli otobüs üretecek!
Alman sanayi devi MAN, Ankara tesisinde, iki sene içinde elektrikli otobüs üretmeye başlayacak.
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
Kastamonu Üniversitesi yükseliyor
Kastamonu Üniversitesi, 2023-2024 URAP Türkiye sıralamasında sıralamaya giren 188 üniversite arasında 81’inci sıraya yükseldi. Tıp Fakültesi olmayan 101 üniversite arasında yapılan sıralamada ise Kastamonu Üniversitesi, 26’ncı sıraya yerleşti.
Kastamonu köylerinde çekilen film Amerika’da finalde
“FER” isimli kısa film, Amerika’da gerçekleşen Mısır- Amerikan Film Festivali (EAFF)’de kısa film kategorisinde finale kaldı.
Fren Balatası Ne Zaman Değiştirilmelidir?
Fren balatalarının ne zaman değiştirilmesi gerektiği sorusunun cevabı doğrudan fren sisteminin kullanımı ile ilgilidir.
Kastamonu’da kaç adet sinema salonu var?
Kastamonu'da kaç tane sinema salonu var? Kastamonu'da hangi sinema salonları var? işte cevapları