Arama
Arama Sonuçları
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
Bozayı ve 2 yavrusu kamerada!
Kastamonu'nun komşu ili Karabük’te bir doğasever tarafından anne bozayı ve iki yavrusu dronla görüntülendi.
Kastamonu Ormanlarında havadan görsel şölen
Kastamonu'da etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen ormanlar, dronla görüntülendi.
Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Kastamonu'da 6 kişinin öldüğü, 3'ü ağır 33 kişinin yaralandığı otobüs kazası dron ile görüntülendi.  
Kastamonu'da eşsiz kar manzarası!
Kastamonu'da yüksek rakımlı noktalarda etkili olan kar yağışının oluşturduğu manzara dron ile görüntülendi.
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Valla Kanyonu'na bile gizlenmiş!
Fatih Turan isimli bir Instagram kullanıcı; Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesinde bulunan Valla Kanyonu hakkında dikkat çekici bir video yayınladı. Rutin bir çekim yapmak isterken ilginç bir detayı fark eden Turan'ın videosu; yaklaşık 3 milyon kişi tarafından izlendi.
Kastamonu'daki kar manzarası havadan görüntülendi
Kastamonu'da yüksek rakımlı noktalarda kar yağışının oluşturduğu güzel manzara havadan görüntülendi.
Uykulu gözler, radarla açılıyor
Kastamonu’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kazaların önlenmesi ve trafik bilincinin oluşması amacıyla denetimler devam ediyor.
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel 100 metrelik kebap
Adanalı kebapçı, Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle tek şişte 100 metrelik boru kebabı yaptı. Hazırlanan kebap vatandaşlara ikram edilirken, dumanı gökyüzünü kapladı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
İki gündür kayıptı: acı haber geldi!
İzmir'in Karaburun ilçesinde, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu down sendromlu Durukan Hamamcı'nın (30) iki gün süren aramalar sonucunda ormanlık alanda cesedi bulundu.
Türk Telekom personel alıyor!
Türk Telekom ve personel alımını başlattı! KPSS'siz sınavsız anında işe başlatıyor
Dublörlü örgüte baskın
Mersin'de "dublör" kullanarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 23 suç örgütü üyesinin yakalanması için operasyon gerçekleştirdi.
Kastamonu'nun yardıma gittiği yangın, kısmen söndürüldü
Bakan Yardımcısı Tiryaki: “Yangının ateşi söndürüldü”
Devlet, Karadeniz'de kaybolan çocuğu bulmak için seferber oldu
1 hafta önce serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki çocuğu bulmak için devlet tüm imkanları ile seferber oldu.
Pompeipolis'in ilk filmini yöneten Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu
Sarımsak kokan Kastamonu'ya sinema esintisiyle gelen Yönetmen Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu.
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
Denizde kaybolan çocuktan hala iz yok...
Sinop’ta serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar'ı arama çalışmaları 3. gününde de devam ediyor.
Kastamonu Belediyespor’da ACİL ÖNLEM şart!
Yetersiz kadro ve üstüne sakatlıklar can sıkıyor
Urgancı ve Manav ailelerinin en mutlu günü…
Duygu ve Mehmet çifti için Urgancılar Köşkü’nde muhteşem bir düğün töreni düzenlendi
Zafer Bayramı’nda ilk kez seslendirildi: İşte “100. Yıl Marşı”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 100. Yıl Marşı Yarışması’nda birinci seçilen eser, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda kamuoyunun beğenisine sunuldu.
Ilgaz’daki orman yangınında kayıp büyük!
Ilgaz Dağı eteklerinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 15 hektar alan zarar gördü.
THY’nin eğitim uçağı düştü! Bölgede dron uçuşları yasaklandı
Aydın'da THY eğitim uçağının düşmesiyle ilgili inceleme başlatılırken, bölgede dron uçuşları yasaklandı. Tepecik Mahallesi sınırları içerisinde meydana gelen vakada, uçak yonca tarlasına düştü ve iki kişi yaralandı. Yaralılar hastanede...
İlk gemi İstanbul boğazında....
17 Temmuz'da Rusya'nın tahıl koridoru anlaşmasından çekilmesi sonrası Ukrayna'dan yola çıkan Hong Kong bandıralı Joseph Schulte isimli konteyner yüklü ilk gemi İstanbul Boğazı'ndan geçerek Ambarlı Limanı açıklarına demirledi. Geminin boğazdan geçişi havadan görüntülendi.
Korhan Berzeg 2 aydır aranıyor
Balıkesir'in Gönen ilçesinde Doberman cinsi köpeğini 17 Haziran tarihinde yürüyüşe çıkardıktan sonra sırra kadem basan 83 yaşındaki Korhan Berzeg, 2 aydır aranıyor. 240 kilometrelik bölgede aranan Berzeg'in izine hiç rastlanılmadı. Eşi Berzeg'i bulana 1 milyon lira ödül vereceğini açıklamasına rağmen yeni bir ihbar da gelmedi...
Kastamonu semalarında meteoru görüntüledi... [VİDEO HABER]
Kastamonu’da esnaflık yapan ve dronla çektiği videolarla tanınan Muhammed Ali Kaş, geçtiğimiz günlerde yaşanan meteor yağmurunu, Kastamonu semalarında görüntüledi.
Bunaltıcı sıcağa itfaiyeli çözüm! “Yangın burada biz de yanıyoruz”
Hava sıcaklıklarının 41 dereceye kadar ulaştığı Aksaray’da sıcaktan bunalanlara itfaiye su sıkarak serinletti. Dışarıda çalışan temizlik işçileri ve sahada futbol oynayan çocuklar itfaiyenin suyuyla serinlerken, renkli anlar dron ile havadan da görüntülendi.
THK, ‘yamaç paraşütü’nü Kastamonu’ya getiriyor
THK Kastamonu Şubesi tarafından, Kastamonu ve ilçelerine yamaç paraşütü sporunu kazandırmak amacıyla THK Genel Başkanlığından talep edilen uzman ekip, drone ile hava ve yer keşiflerini tamamladı.
Canovate, İDEF’23’de gövde gösterisi yapıyor
Kastamonulu iş insanı Can Gür’ün sahibi olduğu Canovate Group, katıldığı İDEF’23 16.’cı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda adeta gövde gösterisi yapıyor.