Arama
Arama Sonuçları
Belediye çalışanlarına "ZAM"
Belediye başkanı, belediye personeline zam müjdesini verdi
İlçe belediyesinden rekor maaş zammı
Kastamonu'nun İnebolu Belediyesi'nde işçilere rekor bir maaş zammı uygulandı. İnebolu Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası ve Hak-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile daimi işçi ve Belediye Şirket işçilerinin maaşlarına yüzde 99.10 artış yapıldı.
Doğanyurt Belediyesi işçilerine rekor zam!..
Doğanyurt Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında yapılan toplu sözleşme görüşmelerinden işçileri sevindiren bir karar çıktı.
Ağlı Belediyesi işçilerine rekor zam!..
Ağlı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında yapılan toplu sözleşme görüşmelerinden işçileri sevindiren bir karar çıktı.
Tosya Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı
Tosya Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 2023 yılını içeren toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanlığı makamında yapılan toplu iş sözleşmesine Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Belediye-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanı Mustafa Akbaş, Belediye-İş Sendikası Tosya Temsilcisi Halim Koçak ve sendika temsilcileri katıldı.
İşçiler göbek atarak kutladı
Araçlı hemşehrimiz Rafet Vergili’nin başkanı olduğu Karabük Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan toplu sözleşmeyle en düşük işçi maaşı 8 bin lira oldu. İşçiler zam sevincini göbek atarak kutladı.
“Söz verdiğimiz gibi”
Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Akbaş, Nisan ayındaki genel kurulda söz verdiği şube başkanlığını Ankara’dan Kastamonu’ya getirdi. Akbaş açıklamasında; “Belediye İş Sendikası Genel Başkanımız Nihat Yurdakul’un verdiği söz ve onayla çok şükür sendikamızın Ankara’da olan şubesini memleketimize getirmenin huzuru içindeyim” ifadelerine yer verdi.
“Şube Başkanlığı tabelasını memleketime asacağım”
Belediye İş Sendikası Ankara Çevre Belediyeleri Şube Başkanlığına Mustafa Akbaş yeniden seçilerek güven tazeledi.