Arama
Arama Sonuçları
Başkent EDAŞ’tan 6 aylık hizmet bilançosu
Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
Başkent EDAŞ, 271 km’lik hattın bakımını tamamladı
Kastamonu genelinde elektrik dağıtımını sağlayan Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), ilimizde kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
76 kilometrelik yeni kablo döşendi
Kastamonu’da elektrik dağıtımını üstlenen Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ), yılın ilk 9 ayında da bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü. Çalışmalar kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerinde 3 bin 765 aydınlatma armatürünün bakımı yapılırken, 36 pano ile 25 trafo merkezi de elden geçirildi. Ayrıca il genelinde 1.7 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.
Başkent EDAŞ bakım ve yatırımlarını sürdürüyor
Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2022 yılının ilk 6 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ, Kastamonu’da yılın ilk 6 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde önemli çalışmalara imza attı. Başkent EDAŞ, Kastamonu’da hizmet verdiği 4 bin 725 trafo ve 21 bin 625 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.
808 milyon liralık yatırım
Hizmet verdiği tüm illerde kaliteli ve kesintisiz enerji hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Başkent EDAŞ, Kastamonu’daki çalışmalarına elektrik dağıtım faaliyetlerinin özel sektöre devredildiği 2009 yılından bu yana aralıksız devam ediyor.
Başkent EDAŞ, Kastamonu’yu aydınlatıyor
Başkent EDAŞ, Kastamonu’da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2021 yılının ilk 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.