Arama
Arama Sonuçları
Azdavay Belediye Başkanı'ndan cevap geldi!
31 Mart’ta 4 dönemdir görev yapan AK Partili Osman Nuri Civelek’i yenerek Azdavay Belediye Başkanı seçilen MHP’li Cevat Taşkan, aralarında eski Başkan Civelek’in oğlu Türker Civelek’in de olduğu 4 kişiyi işten çıkardı. Görevden almalara tepki gösteren eski Başkan Osman Nuri Civelek, sosyal medyadan yaptığı açıklamalara Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan'dan cevap geldi.
Maaşa zam yok, zamlar yağmur gibi!..
Milyonlarca çalışan 'Asgari ücrete zam gelecek mi?' sorusuyla beklenti içinde. Ancak AK Parti'den gelen son açıklamayla ara zam ihtimaline enflasyon gerekçe gösterilerek kapı kapandı. Bir yandan da yeni vergi paketi yolda.
Resmi Gazete’de yayımlandı; Kastamonu’da personel alımı!
Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK, bünyesinde farklı ünvanlarda personel alım başvurularını açıklandı.
Evde Sağlık Hizmeti bayramda da devam etti!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmeti birimleri Kurban Bayramında da sağlık hizmeti sunmaya devam etti.
Kastamonu'da bahçede yakılan ateş yangın çıkardı!
Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Cünürye Mahallesinde bahçe temizliği sonrası yakılan ateş kuvvetli rüzgarın etkisiyle eve sıçradı.
Kastamonu’ya TOKİ sürprizi!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarına Kastamonu’nun da dahil edildiği 50 ilde 865 ayrı mülkün uzun vadeli ve düşük taksitlerle satılacağını duyurdu.
Kurban Bayramı'nda Kastamonu yaylaları şenlendi
Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Kastamonu'ya gelen vatandaşlar yaylada düzenlenen şenlikte doyasıya eğlendi.
Kastamonu Üniversitesi’nden dünya çapında büyük başarı
2024 yılı THE Etki Sıralaması (THE Impact Ranking) sonuçlarına göre Kastamonu Üniversitesi, Türkiye’deki 31 devlet üniversitesi ile 1001-1500 bandında yer aldı.
Kastamonu Belediyesi'nden flaş açıklama; 'Kayırmacılık, istismar'
Kastamonu Belediyesi tarafından, belediye personeli Murat Esgin ile ilgili 'kayırmacılık' açıklaması gerçekleştirildi.
Güzel, kaza geçirdi!
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel kaza geçirdi.
TESK uyardı: ‘Bayram dönüşü zehir olmasın’
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken; "İnşallah dönüşlerde daha fazla kayıp yaşanmaz. Maddi hasarlar bir yana giden canlarımızı yerine getirmek mümkün değil."
Kastamonu'da karne heyecanı!
Kastamonu, Çorum, Çankırı, Tokat, Sinop ve Amasya'da öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerini alarak yaz tatiline girdi.
Devrekanili şehitlerin köşesi hazır!
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde yapılan 'Devrekanili Şehitler Köşesi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Komşunun ‘Onkoloji Merkezi’, Kastamonu’ya da hizmet veriyor
AK Parti Çorum milletvekili Yusuf Ahlatcı, sağlık alanında yapılan yatırımlarla birlikte Çorum'un sağlıkta bölgede yıldız olacağını açıkladı.  
Şenol Uzunahmetoğlu'na veda!
Dün hayatını kaybeden hemşehrimiz Şenol Uzunmehmetoğlu’nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip İnebolu Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Kastamonu'nun kaderini değiştirecek dosya teslim edildi!
Araç-İhsangazi OSB başvuru dosyası, Kastamonu Valisi Meftun Dallı'ya teslim edildi.
Kastamonu VHO’dan ‘kurban’ uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurbanlık konusunda dikkat edilecek konular hakkında uyarılarda bulundu.
İstiklal yürüyüşçülerine örnek misafirperverlik
9 Haziran Pazar günü İnebolu'dan başlayan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü katılımcıları, İnebolu Uğrak Köyünden geçerken hoş bir sürprizle karşılaştı.
Kastamonu Zafer Partisi’nde yeni atama!
Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Ahmet Odacı'nın Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atanmasıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
Yürüyüşün ilk gecesi Çuhadoruğu'nda geçti
İnebolu'dan 9 Haziran'da başlayan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü'ne katılanlar ilk geceyi Çuhadoruğu mevkiindeki kamp alanında geçirdi.
Sigaraya karşı yeni kanun geliyor
Her fırsatta sigaraya karşı mücadeleye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni düzenleme sinyali geldi.
Kastamonu bir değerini kaybetti!
Türk dünyası ve Kastamonu, önemli bir değerini kaybetti. Ömrünü Türk dünyasına adayan araştırmacı-yazar ve eski sendikacı, Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Aslıyüce vefat etti.
Kastamonulu Fenerbahçeliler de tarihi kongrede oy kullandı
Türkiye'nin tüm illerinden yoğun katılımın olduğu kongreye Kastamonu'dan da Fenerbahçeliler Derneği üyesi kongre üyeleri de katılarak oylarını kullandı.
Tarihi yayında reyting rekoru!
Habertürk TV, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın karşı karşıya geldiği programla Türk televizyon tarihinde rating ölçümüne geçildiğinden beri en yüksek izlenme oranına ulaştı.
Alkole dev zam geldi!
Alkollü içki grubuna gelen zamlar devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir şarap grubuna daha zam geldiğini duyurdu.
Efsane Başkan Yücel'e veda!
Hanönü'nün kurucu Belediye başkanı efsane başkan Mehmet Yücel yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. Yücel'in cenazesi vatandaşların katılımıyla defnedildi.
Kastamonu'nun efsane başkanı hayatını kaybetti
Hanönü'nün kurucu Belediye başkanı efsane başkan Mehmet Yücel yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.
Güzel'den Baltacı'ya tepki! 'Bu yaptıklarınızı kimse unutmayacak!'
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın hentbol takımı ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Güzel açıklamasında; "Kadın Hentbol Takımımıza da kafayı takmış vaziyette. Bu yaptıklarınızı Kastamonu ve spor ile ilgilenen hiç kimse unutmayacak. Özellikle de Kastamonu kadınları unutmayacak" dedi.
Kastamonu Üniversitesi, engelleri yıktı!
Kastamonu Üniversitesi, engelsiz bir üniversite ortamının teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen “2024 Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Töreni”nde 38 bayrak alarak Türkiye birincisi oldu.
TİMBİR'den Kastamonu'ya üst düzey ziyaret!
81 ilde güçlü bir birliktelikle yapılanan ve hızla büyümeye devam eden devam eden Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), Kastamonu'da da temsilciliğini açmaya hazırlanıyor. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet Kastamonu Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti.