Arama
Arama Sonuçları
İlçede büyük ayıp!
Kastamonu’nun Araç İlçesinde kimliği belirsiz biri veya birileri tarafında Çanakkale Şehitler Parkı yenilenme çalışmasının ardından kamelya ve çöp kovaları tahrip edildi.
Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!
 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden sonra Çatalzeytin Belediyesi’nde bir memur ve bir işçinin görev yerleri değiştirildi. Memur Topcuoğlu’na Belediye önünde Hilal Masa görevi verildi. Marangozhanenin deneyimli Mobilya Ustası Sinan Eryiğit de 29 Nisan 2024’te temizlik hizmetine çıkarıldı.
Bir sigara grubuna boykot! Satılmayacak
Bu sigaraları içenlere üzücü haber. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, kâr marjlarının düşürülmesi nedeniyle BAT grubunun sigaralarını satmama kararı aldıklarını açıkladı.
Kastamonu MÜSİAD’dan İran çıkarması…
Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki en önemli uluslararası fuarlardan biri olan İran Expo 2024, 27 Nisan-1 Mayıs 2024 tarihleri arasında Tahran Uluslararası Daimi Fuar Alanında başladı.
Civelek; 'Verdiğimiz emeklerin uzun yıllar meyvesi yenecek...'
Azdavay Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 1 tır doğal gaz borusunun ilçeye getirilmesinin ardından önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamalarda bulundu.
Ahmet Katar'dan 23 Nisan değerlendirmesi! 'Nihayet'
28. Dönem İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Katar açıklamasında; "Nihayet bu yanlış uygulamadan vazgeçildi ve 23 Nisan’ı coşku içinde hep birlikte Gazi Stadyumunda kutladık" dedi.
Baltacı, Belediye’nin borcunu açıkladı
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı Kastamonu Belediyesi’nin borcunu açıkladı.
Kastamonu'nun komşusunda 'Süper Lig' hazırlığı
Adanaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetten sonra soyunma odasında teknik heyet ve futbolculara hitaben konuşan Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, “Birinci hedefimiz üçüncülük, sonu Süper Lig. Biz çıkacağız, tarih yazacağız hep beraber” ifadelerini kullandı.
Toz bekleniyordu; Ama Kastamonu uçuyor!
Kastamonu Valiliği tarafından, ‘Toz taşınımı’ uyarısının ardından bu defa farklı bir uyarı geldi.
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Kim şampiyon olmak ister?
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi.
Bir bu eksikti!.. Kastamonu'ya uyarı
İlkbahar aylarıyla birlikte tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Kastamonu'da hava durumu sık sık değişim gösteriyor.
Başkan Baltacı'dan önemli vurgu!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde önemli bir konuya dikkat çekti.
Tosya'da makam değişimi!
Tosya Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in koltuğuna Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden İpek Sağlam oturdu.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Makam koltuğuna çocuklar geçti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrenciler Vali Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti. Makam koltuğuna Şehit Burak Kapucu İlköğretim Okulu öğrencilerinden 3-C sınıfı öğrencisi Göktürk  Ömer Çoşgun oturdu.
Üniversitede Köfte Ekmek etkinliği!
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü tarafından Turizm Haftası dolayısıyla sokak lezzetleri etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte öğrencilere köfte ekmek ikramı yapıldı.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Ekmekci: 'Fırtına zararları karşılanacak'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Kastamonu'da yaşanan fırtına dolayısıyla meydana gelen hasarların tespit edilmesiyle, ödemelerin yapılacağını açıkladı.
Kastamonu'da felaket sonrası ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı; “Fırtına nedeniyle ilk belirlemelere göre bazı binaların çatılarında hasar oluştuğu ve bazı cadde ile sokaklarımızda ağaç devrilmeleri olduğu tespit edildi.”
Kastamonu Valisi Dallı'dan veda açıklaması!
Kastamonu Valisi Dallı'dan veda açıklaması!
Belediye temizliğe duraklardan başladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye temizlik timinin Kastamonu'da çalışmalarına başladığını duyurdu. Ekipler ilk olarak otobüs duraklarının temizliğini gerçekleştirdi.
Abdurrahman Paşa Lisesi'ndeki yurt kararına tepki yağdı!
Abdurrahmanpaşa Lisesi Erkek Öğrencilerinin 4 kilometre uzaklıktaki başka okul yurduna  yerleştirilecek olmasına velilerden tepki geldi. Erkek öğrencileri velileri adına açıklama yapan Mustafa Toklu;  “Çocuklarımızı mağdur etmeyin, çocuklarımızın uzak yerden gelip gitmesi ile ilgili olacak olumsuzluklarına da sebep olmayın” dedi.
DSİ, 21 yılda Kastamonu’ya hizmet yağdırdı
Kastamonu’da son 21 yılda yapılan yatırımlara dikkat çeken Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta; “21 yılda Kastamonu’ya 20 milyar 913 milyon TL değerinde 121 tesis inşa ettik. Kastamonulular için üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Kastamonu Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu!
31 Mart Mahalli İdare Seçimlerinde Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı’nın yardımcıları belli oldu.
Zimbabwe’de Kastamonu imzası!
Halit Bitkin, “Deniz Feneri Kastamonu Temsilcisi olarak 10.000 km uzakta Afrika ülkesi Zimbabwe’de bir vefa örneği daha göstererek yoksul Zimbabwe müslümanlarına “Atabey Gazi Mescidi” inşa ederek teslim ettik” dedi.
Başkan Baltacı'nın Önceliği: Şehir İçi Ulaşımın İyileştirilmesi
Göreve başlamasının ardından ilk olarak şehir içi ulaşım problemini gündemine alan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, "Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar başta olmak üzere seçim öncesi üzerinde durduğumuz konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceğiz” dedi.
Kastamonu Şeker Fabrikası'na sağlam alım!
Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şeker Fabrikası personel alımını duyurdu.
Uluay; 'Tüm abonelikler mi yoksa sadece 3 gazete mi?'
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın geçtiğimiz günlerde belediyenin aboneliği bulunan ve yıllık ücreti 426 bin 230 TL olan Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah gazetelerinin aboneliklerini iptal etmesi, Milletvekili Halil Uluay'ın dikkatini çekti. Uluay konuyla ilgili Baltacı'ya soru yöneltti.
Kastamonu Stadı için kritik adım!
Kastamonu için müjdesi verilen yeni stadın yapılmasına ilişkin, yeni bir gelişme yaşandı.