Arama
Arama Sonuçları
KASDOFF Offroad Festivali’nde 'Narin' detay!
Uzunyazı mevkiinde Kastamonu Doğa Sporları ve Offroad (KASDOFF) Kulübü tarafından düzenlenen festivalde offroad yarışlarında Narin'in fotoğrafıyla yarışan offroad aracı en büyük alkışı aldı. Yarış sonunda sunucunun istemi üzerine Narin'in ruhuna Fatiha okundu.
Balık ağına takılan dev yengeç şaşırttı! (VİDEO HABER)
Sinop'ta bir balıkçının ağına, Karadeniz’de nadir görülen mavi yengeç takıldı. Mavi yengeç büyüklüğü ile balıkçıyı şaşırttı.
Batı Karadeniz’de 75 milyon yıllık gizem!..
Sinop’un Ayancık ilçesinde bulunan İnaltı Mağarası'nın, jeolojik incelemeler sonucunda ‘75 milyon yaşında genç bir mağara’ olduğu belirlendi. 
Ünlü Şarkıcı Kastamonu'ya geliyor
Türkiye'nin severek dinlediği ünlü şarkıcı Çelik Kastamonu'ya geliyor.
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Kastamonu’dan Sinop’a 6 cansız beden!
Kazada hayatını kaybedenlerin tamamının Sinop nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi.
Feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu
İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine sefer yaptığı sırada yoldan çıkarak tarlaya devrilen yolcu otobüsündeki ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu.
Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu-Sinop karayolunda yaşanan otobüs kazasında 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 3’ü ağır 33 yaralının olduğunu açıkladı.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
Kestanenin baş belası ‘katil arı”
Kastamonu ve Sinop'ta önemli bir geçim kaynağı olan kestane ağaçlarında halk arasında 'katil arı' olarak bilinen 'gal arısı' zararlısının yaygın olarak görülmesi, kestane ve balında üretimi olumsuz etkiledi.
Devlet, Karadeniz'de kaybolan çocuğu bulmak için seferber oldu
1 hafta önce serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki çocuğu bulmak için devlet tüm imkanları ile seferber oldu.
Hasan Yılmaz kimdir? Hasan Yılmaz nereli? Ünlü sanatçı kaç yaşında?
Şarkılarıyla nam salan ünlü sanatçı Hasan Yılmaz kaç yaşında? Hasan Yılmaz nereli? Hasan Yılmaz nerede okudu? Hasan Yılmaz kimdir? işte tüm soruların cevabı haberimizde
KSK gençleri, Zafer Turnuvasında şampiyon oldu
GMG Kastamonuspor U16 takımımız, Sinop Ayancık'ta düzenlenen 30 Ağustos Zafer Turnuvasında şampiyon oldu.
Aranan şahıs İnebolu’da yakalandı
İnebolu Adliyesi’ne sevk edilen U.K. tutuklanarak Kastamonu E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Daday HEM'de bayrak değişimi
Daday Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şeref Beşir 'in Kastamonu İsfendiyar Bey İlkokulu Müdürlüğüne tayininin çıkması nedeniyle yerine atanan yeni Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Satı Daşcıoğlu göreve başladı.
Kastamonu'ya ilgi arttı! Turistler Akdeniz değil Karadeniz'e akın ediyor
Tatilini doğa ile baş başa kalarak yapmak isteyenlerin yeni adresi deniz, kum, güneş ve kültür turizmini birleştiren Karadeniz Bölgesi oldu. Bölgeye gösterilen ilginin artması sonucu Kastamonu, Çankırı ve Sinop'ta karavancılara yeni park ve kamp alanı oluşturmak için çalışmalar başlatıldı.
Dikkat!.. Sinop’un iki ilçesinde denize girmek yasaklandı
Sinop'un Türkeli ve Ayancık ilçe kaymakamlıkları, deniz girmenin iki gün yasaklandığını duyurdu.
İŞKUR TYP ile 2200 personel alımı yapacak! İşte güncel ilanlar
İŞKUR TYP kapsamında 5 farklı şehirde istihdam edilmek üzere 2200 personel alımı yapılacak. Başvurular bugün itibari ile başlamış olup bazı ilanlar 18 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecektir.
48 yıl önce yapamadıkları düğünü yaptılar
Eşi Reyhan Gökay ile 24 yaşında dünyaevine giren ancak o dönemde maddi imkansızlıklardan dolayı düğün yapamayan Enver Gökay, eşine bir gün davullu zurnalı düğün yapacağını söyleyerek söz vermişti.
Profesör uyardı: Sel sonrası iki büyük tehlike
Kastamonu’nun da aralarında bulunduğu Batı Karadeniz illerinde meydana gelene selin ardından Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu. İki önemli uyarı yapan Şen, vatandaşları uyardı.
‘Çılgın İnebolulular’a yedinci ödül
“Heyamola İnebolu-Çılgın İnebolulular” belgeseline yedinci kez ödül verildi.
Ayancık Film Festivali ikinci kez izleyicisiyle buluştu
İnebolulu yönetmen Yılmaz Kıvanç tarafından hazırlanan Heyamola-Çılgın İnebolulular belgeseli, Ayancık Özel Öldülü’ne layık görüldü.
Uçar, Ödüllü mülkiyeli emekli oluyor
1982 yılında başladığı meslekte 41 yılı dolduran Zonguldak Vali Yardımcısı Şenpazarlı Yıldırım Uçar, (65) ağustos ayında emekli oluyor.
Köylere helikopterle jeneratör götürüldü
SEL NEDENİYLE ELEKTRİKSİZ KALAN KÖYLERİN YARDIMINA KOŞTU
‘Yoğun yağışlar Perşembe günü Karadeniz’den çıkacak’
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde 1 kişinin hayatını kaybettiği Samsun’a gelerek incelemelerde bulundu.
AFAD: Kastamonu’nun 30 köyünde elektrik yok
Abana ve Bozkurt ilçelerinde 5 binada su tahliye çalışmaları devam etmektedir. Toplam 30 köye elektrik verilememekte, İnebolu ilçesinde bir köyde haberleşme arızası bulunmaktadır.
İki katlı ahşap ev küle döndü
Sinop’un Ayancık ilçesinde çıkan yangında ahşap ev kullanılamaz hale geldi.
Selin vurduğu ilçeler yeniden ayağa kalktı
Batı Karadeniz’de 2021 yılında yaşanan selden etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi ve Sinop'un Ayancık ilçesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yapılan çalışmalarla yeniden ayağa kaldırıldı.
15 projeye 40,4 milyon TL destek
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Batı Karadeniz Kalkınma Programı (BAKAP) çerçevesinde Sinop’ta yürütülen 4 projenin toplam bütçesinin 23 milyon 117 bin TL olduğunu söyledi.