Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu siyasetçi hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Tosya ilçesinin tanınmış isimlerinden ve sevilen bir siyasetçisi olan Hüseyin Baş, yaşamını yitirdi.
Kastamonu’da ‘katil arı’ seferberliği
Karadeniz Bölgesi'nde görülen ve kestane ağaçlarını kurutan gal arısıyla mücadele için laboratuvar ortamında üretilen böcekler Kastamonu'da doğaya bırakıldı. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından şu ana kadar kestane ağaçlarına 8 bin böcek salındı.
Kastamonulu şarkıcı ‘vazgeçti!’
İstanbul Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasıyla ilgili Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu sanıklar hakkında şikayetçi olan Kastamonulu şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, şikayetinden vazgeçti.
Kaza kurbanı genç öğretmen toprağa verildi
Azdavay ilçesinde motosikleti ile sollama yapmak isterken karşı yönden gelen minibüs ile çarpışan ve kazada hayatını kaybeden genç öğretmen, toprağa verildi.
Cumhurbaşkanı imzasıyla Kastamonu'da sınırlar değişti
Resmî Gazetede yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Kastamonu'da bulunan bazı alanlar orman sınırı dışına çıkarıldı.
Kastamonu'da kamyon, telefon direğini devirdi
İnebolu ilçesi Yukarıhatıpbağı Mahallesi eski hastane önünde çıta yüklü kamyon telefon tellerine takıldı.
Ilgaz Dağı Milli Parkı’nda görüldü!
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Ilgaz Dağı Milli Parkı’nda Anadolu şeritli semenderi görüntülendi.
2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?
Emekliler, 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. İnternette aramalarını sürdüren emekli vatandaşların merak ettiği emekli maaş ikramiyesi ne zaman yatacağı hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor.
İmamoğlu Kastamonuspor ile bir araya geldi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, İstanbul Kastamonuspor oyuncuları ile bir araya geldi
Komşuda kan donduran olay! Sır ölüm
Karabük'ün Eflani ilçesinde haber alınamayan 73 yaşındaki kişinin cesedi, ormanlık alanda bulundu
Özgür Özel: ‘Kastamonu’yu aldık, Samsun’u kabul edemiyorum’
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında, "Kastamonu’yu alıyorken, Samsun’un bizim tarafımızdan kazanılmamış olmasını asla kabul edemiyorum” dedi.
Kastamonu'da 1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüş!
Kastamonu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda 3 bin 500 kişi, açtıkları 1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüdü.
Kuzeykent'te Fenerbahçeliler coştu!
Kuzeykent Mahallesi'nde Fenerbahçe coşkusu yaşandı...
İnebolulu Hamza, ikinci kez dünya şampiyonu!
İnebolu Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Kadir Aydın’ın oğlu Hamza Fatih Aydın, 16-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İspanya’nın Coruna kentinde düzenlenen Dünya Gençlik Ligi yarışmasında U14 Karate Male Kumite +55 Kg.’da dünya şampiyonu oldu.
Derbi sonrası ortalık karıştı!
Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, uzun süre 10 kişi oynadıkları karşılaşmada Galatasaray'ı tek golle mağlup ederken maçın ardından bir kez daha kavga çıktı.
Kastamonu’ya izini bırakan ünlü sunucuya veda!
Erkan Yolaç, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Küre Dağları'na ilkbaharın renkleri hakim oldu
İlkbaharın renklerinin hakim olduğu Küre Dağları, doğa, fotoğraf ve macera tutkunlarını Kastamonu'ya çekiyor.
İki tekerlek tutkunları gururlandırdı!
İki tekerlek tutkunları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna koordineli bir bayrak değişimi ile kendi imzalarını attılar...
Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli'ye kalabalık ziyaret!
İstanbul'dan Halveti Vakfı'na müntesip 2 bin kişi Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli’yi ziyarete geldi…
Kastilya’dan örnek davranış!
Kastilya Tesisleri sahipleri, Sosyal Ekonomik Destek hizmetinden yararlanan ailelere kahvaltı programı düzenlendi.
Bu bayram Kastamonu’da bir başkaydı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu'da da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başlayan kutlamalar resmi törenlerle devam etti.
Kastamonu’nun komşusuna şehit ateşi düştü!
Diyarbakır’da 3 gün önce kaybolan Uzman Çavuş Murat Doğan’ın cansız bedeni bulundu.
Komandoların oynadığı zeybek hayran bıraktı...
Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı Komando Birliği tarafından Gazi Stadı'nda oynanan zeybek büyük beğeni topladı.
Ilgaz Dağı’nın kar suyuyla beslenen tarlalarda ekim başladı
Türkiye’nin önemli çeltik üretim merkezlerinden olan Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde, Ilgaz Dağı’nın kar suları ile beslenen tarlalarda çeltik ekimine başlandı. Dizlerine kadar suyun içinde ter döken çiftçiler, Türkiye’nin en kaliteli pirinci olduğunu iddia ettikleri sarıkılçık pirinci için yoğun mesai harcıyor.
Kastamonu'da kurt indi; Koyunlar telef!
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde köye inen kurt 20 koyunu telef etti.
Başkan Cengiz Aygün; "Kastamonu hazır olsun"
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off hazırlıklarını sürdüren GMG Kastamonuspor'un Başkanı Cengiz Aygün; "Artık biz hazırız. Takımımız hazır ama Kastamonu da hazır olsun." diyerek birtakım açıklamalarda bulundu.
Jimnastik ekibi nefes kesti!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gazi Stadı'nda yapılan kutlamalarda, nefes kesen Jimnastik ekibini gösterisi büyük alkış aldı.
Kastamonu'da uyuşturucu operasyonu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
Komandoların oynadığı zeybek hayran bıraktı...
Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı Komando Birliği tarafından Gazi Stadı'nda oynanan zeybek büyük beğeni topladı.