Arama
Arama Sonuçları
Milletvekili Uluay'dan meclis kararına kıyaslamalı tepki!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın tebrik çiçeği yerine bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapılması istemini olumlu bulduğunu ancak dernek ve vakıflara tahsis kararının iptali ile bu istemin çeliştiğini dile getirdi.
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
Canın sağ olsun GMG Kastamonuspor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, 12’inci sırada yer alan 42 puanlı Arnavutköy Belediyespor ile İstanbul’da karşı karşıya geldi. Sezonun son maçında GMG Kastamonuspor sahadan 2-2 skorla berabere ayrıldı.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Baltacı, Ülkü Ocakları’ndan elektrik parasını istiyor
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı: “Ülkü Ocakları’nın kullandığı Çadır Kafe’ye elektrik çekilerek elektrik faturası da belediyemiz tarafından ödenmiş. Kendilerine de ileteceğim. Oranın elektrik faturasının da Kastamonu Belediyesi’ne ödenmesini sağlayacağız.”
Baltacı, 3 medya organını daha açıkladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında Kastamonu Belediyesi'nin Türkgün ajansı, BengüTürk TV aboneliği ve Fikri Alem Reklam Firmasına harcanan miktarı açıkladı. Baltacı bu medya organlarına toplam aktarılan kaynağın 29 milyon 549 bin 945 TL olduğunu söyledi.
Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem!.. 15 Mayıs’ta başlıyor
Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak.
Süper Lig’e eski GMG Kastamonuspor hocası!
Süper Lig ekibi Hatayspor'da Volkan Demirel'in istifası kabul edilmesinin ardından, yeni teknik direktör belli oldu. 2019 sezonunda GMG Kastamonuspor’un teknik direktörlüğünü üstlenen Özhan Pulat, Süper Lig ekibi ile anlaştı.
Ilgaz, kayak sezonunda 100 bin ziyaretçi ağırladı
Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi: "Çevre turizminin Kastamonu için çok şey kattığını düşünüyoruz. Tesisin işletmesinin büyük kısmını kendi personelimizle, bir kısmını da bir işletmeci vasıtasıyla yapıyoruz"
Toplam 73 yıl hapis!.. Kastamonu JASAT tek tek yakaladı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekipleri tarafından toplam 73 yıl hapis cezasıyla aranan 5 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Kastamonulu gazinin ölümüne sebebiyet veren kişi tutuklandı
Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşanan trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle kamyonet sürücüsü tutuklandı.
Kastamonu’da resmi internet sitelerinden güç birliği
Kastamonu’da yayın yapan gazetelerimizin yanı sıra Basın İlan Kurumu tarafından resmi hüviyet kazanan internet haber sitelerinin sahipleri olarak bir araya gelip Kastamonu menfaatleri için “KASTAMONU RESMİ İNTERNET SİTELERİ GRUBU” adıyla bir birliktelik oluşturduk.
Arnavutköy, GMG Kastamonuspor karşısında susacak!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor’un sezonda son rakibi olan Arnavutköy Belediyespor, kendi sahasında maça seyircisiz çıkacak.
Kastamonu’da haftasonu ‘bisiklet turu’ var
2011 yılından beri organize edilen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, 2024 yılı itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonunun iş birliğiyle Türkiye'nin tüm şehirlerinde düzenlenecek. Kastamonu’da ise 5 Mayıs Pazar günü saat 10.30’da Kışla Parkı’ndan start alacak.
Meteoroloji'den 4 gün uyarısı! Kastamonu'da hava nasıl?
Meteoroloji'den 34 il için son dakika uyarısı! Bu 4 güne dikkat: Sağanak yağmur etkili olacak
Muhtar cinayetinde karar çıktı!..
Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.
Bedava bitti!.. Faturalar kabaracak
2023 Nisan ayında uygulamaya konan 25 metreküplük doğalgaz uygulaması 1 Mayıs 2024 itibarıyla sona erdi. Devlete 43 milyar liraya mal olan desteğin sona ermesiyle, faturalarda 150-200 liralık bir artış olacak.
Hepsi birden!.. Kastamonu’ya ‘sarı kod’ uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak nedeniyle aralarında Kastamonu’nun da olduğu 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
Hanönü yeniden TBMM gündeminde!
Kastamonu'daki madenler Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya'nın yeniden gündeminde.
Kastamonu'da Şöföre Bıçak ve Kazma Saldırısı
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten bir kişi, çalışanıyla çıkan kavgada önce karnından bıçaklandı, ardından başına kazma ile vuruldu. Ağır yaralanan taksi şoförü hastaneye kaldırıldı.
Kastamonu dahil 6 ilin acil sağlık hizmeti masada!
2024 yılı 9. Bölge İlleri Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı Ankara'da yapıldı.
Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!
 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden sonra Çatalzeytin Belediyesi’nde bir memur ve bir işçinin görev yerleri değiştirildi. Memur Topcuoğlu’na Belediye önünde Hilal Masa görevi verildi. Marangozhanenin deneyimli Mobilya Ustası Sinan Eryiğit de 29 Nisan 2024’te temizlik hizmetine çıkarıldı.
ÖSYM Başkanı, Kastamonu Üniversitesi’ndeydi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy ile Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek ve beraberindeki heyet, Kastamonu Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Belediye’den kiralık iş yerleri!
Belediye, kiraya vereceği iş yerlerini ve yapılacak ihale tarihini açıkladı.