Arama
Arama Sonuçları
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
Milletvekili Uluay'dan meclis kararına kıyaslamalı tepki!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın tebrik çiçeği yerine bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapılması istemini olumlu bulduğunu ancak dernek ve vakıflara tahsis kararının iptali ile bu istemin çeliştiğini dile getirdi.
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Baltacı, 3 medya organını daha açıkladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında Kastamonu Belediyesi'nin Türkgün ajansı, BengüTürk TV aboneliği ve Fikri Alem Reklam Firmasına harcanan miktarı açıkladı. Baltacı bu medya organlarına toplam aktarılan kaynağın 29 milyon 549 bin 945 TL olduğunu söyledi.
Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem!.. 15 Mayıs’ta başlıyor
Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak.
Süper Lig’e eski GMG Kastamonuspor hocası!
Süper Lig ekibi Hatayspor'da Volkan Demirel'in istifası kabul edilmesinin ardından, yeni teknik direktör belli oldu. 2019 sezonunda GMG Kastamonuspor’un teknik direktörlüğünü üstlenen Özhan Pulat, Süper Lig ekibi ile anlaştı.
Ilgaz, kayak sezonunda 100 bin ziyaretçi ağırladı
Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi: "Çevre turizminin Kastamonu için çok şey kattığını düşünüyoruz. Tesisin işletmesinin büyük kısmını kendi personelimizle, bir kısmını da bir işletmeci vasıtasıyla yapıyoruz"
Toplam 73 yıl hapis!.. Kastamonu JASAT tek tek yakaladı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekipleri tarafından toplam 73 yıl hapis cezasıyla aranan 5 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Kastamonu’yu utandıran operasyon!
Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında aralarında Kastamonu’nun da bulunduğu 77 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-37" operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Kastamonulu gazinin ölümüne sebebiyet veren kişi tutuklandı
Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaşanan trafik kazasında Kıbrıs gazisinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle kamyonet sürücüsü tutuklandı.
Meteoroloji'den 4 gün uyarısı! Kastamonu'da hava nasıl?
Meteoroloji'den 34 il için son dakika uyarısı! Bu 4 güne dikkat: Sağanak yağmur etkili olacak
Muhtar cinayetinde karar çıktı!..
Kastamonu’da su faturası için tartıştığı köy muhtarını silahla vurarak öldüren şahıs, tutuklandı.
Hepsi birden!.. Kastamonu’ya ‘sarı kod’ uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak nedeniyle aralarında Kastamonu’nun da olduğu 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.
Kastamonu dahil 6 ilin acil sağlık hizmeti masada!
2024 yılı 9. Bölge İlleri Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı Ankara'da yapıldı.
Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!
 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden sonra Çatalzeytin Belediyesi’nde bir memur ve bir işçinin görev yerleri değiştirildi. Memur Topcuoğlu’na Belediye önünde Hilal Masa görevi verildi. Marangozhanenin deneyimli Mobilya Ustası Sinan Eryiğit de 29 Nisan 2024’te temizlik hizmetine çıkarıldı.
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Belediye’den kiralık iş yerleri!
Belediye, kiraya vereceği iş yerlerini ve yapılacak ihale tarihini açıkladı.
Kastamonu’ya ‘çok kuvvetli’ uyarı!
Meteoroloji Kastamonu ve çevresi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
Bir sigara grubuna boykot! Satılmayacak
Bu sigaraları içenlere üzücü haber. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, kâr marjlarının düşürülmesi nedeniyle BAT grubunun sigaralarını satmama kararı aldıklarını açıkladı.
Kuzeykent zıvanadan çıktı!
Trafik ekipleri tarafından, Kuzeykent’te 123 araç sürücüsüne denetim gerçekleştirildi.
Feci kaza; polis memuru şehit oldu, yaralılar var!
Askeri personelin kullandığı otomobil, radar uygulamasında görevli trafik polisi Yonuz Turan'a (51), ardından ekip aracına çarptı. Kazada Turan şehit olurken, otomobildeki 4 kişi yaralandı.
Batı Karadeniz’in kalbi Kastamonu’da attı
Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi (Genç Lig) Batı Karadeniz Bölge Şampiyonası Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlendi.
Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar adliyeye sevk edildi
Kastamonu merkezli 5 ilde düzenlenen Özel İdare operasyonunda göz altına alınanlar hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Bir çok tanıdık isim vardı.
Minibüs şarampole yuvarlandı: 1 yaralı
Tosya ilçesinde virajı alamayan minibüsün şarampole devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. 
Kastamonu'da dolu yağdı!
Kastamonu'nun Azdavay ve İnebolu ilçelerinde dolu yağışı etkili olurken, Hanönü ilçesinde ise sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Kastamonu’ya üç farklı alarm!
Kastamonu Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ve Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Kastamonu’ya peş peşe uyarılarda bulunmuştu. Bu defa MGM tarafından Kastamonu’ya üç farklı uyarı yapıldı.
Kastamonu ‘kansız’ kaldı!.. Son çare sosyal medya
Kan stokları azaldı, vatandaşlar hasta yakınları için sosyal medyadan kan arayışına giriyor
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.