Arama
Arama Sonuçları
‘Resmi izinli olduğum günler, işe gelmemiş gibi gösterildi’
Kastamonu Belediyesi'nde yer değişikliği yapılarak Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne görevlendirilen terör gazisi Murat Esgin, belediye tarafından bin 165 gün iş yerinden uzak olduğu yönünde hakkında yapılan açıklamaya cevap vererek, pandemi döneminde resmi izinli sayıldığı günlerin ve pankreas kanseri tedavisi sürecinin işyerine gelmemiş gibi gösterilmesinin kendisini üzdüğünü söyledi.
Eski Bakan Başesgioğlu, görevden alınan Bahçacığolu ile ilgili açıklama yaptı
Devlet Eski Bakanı Murat Başesgioğlu, geçtiğimiz hafta İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınan Cengiz Bahcacıoğlu ile ilgili açıklamada bulundu.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü de yapmıştı: Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu
Kastamonu'da da görev geçmişi olan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu.
İl Milli Eğitim’in ocağı kaynamaya devam ediyor
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün afet bölgesinde kurmuş olduğu mutfakta sıcak yemek hizmeti devam ediyor.
'Belediye'de koltuk savaşları yaşanıyor'
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, geçtiğimiz gün Kastamonu Belediyesi'nde gerçekleşen görev değişiklikleri üzerinden Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na tepki gösterdi.
MHP Tosya İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetimle ilk toplantısı
Yeni görev değişikliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tosya İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu, İl Başkanı Emin ÇINAR ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin geniş katılımlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Merkez Bankasında Görev Değişikliği
Merkez Bankasında görev değişikliği Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.