Özel İdare ‘bende varım’ dedi (1-3);

Özel İdare ‘bende varım’ dedi (1-3)

Bölgesel Amatör Lig 5’nci Grup’ta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Özel İdare KHS, ligin dokuzuncu haftasında yenilgisiz lig lideri Kozlu Belediyespor’a konuk oldu. Geçen hafta alınan şok mağlubiyetin ardından zirve yarışından kopmamak adına kritik bir maç olan bu müsabakada temsilcimiz 1-3 kazanmayı bildi ve yarışta bende varım dedi....

Özel İdare KHS bu sonuçla ligde kartların yeniden dağıtılmasına sebep oldu ve zirve hesapları yeniden yapılmaya başlandı. Teknik Direktör Mesut Okumuş direktörlüğünde bu maç öncesinde 4 galibiyet ve 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 15 puanla zirve takibini sürdüren temsilcimiz zirve yarışında geçen hafta ağır bir darbe almış olmasına rağmen bu hafta deplasmanda lig liderini mağlup etmeyi başardı ve bir anlamda bunu telafi etti. Özel İdare bu galibiyet ile puanını 18’e yükseltirken lider Kozlu 20 puanda kaldı.

Zonguldak Kozlu Adnan Taneri Stadyumu’nda oynanan Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup 9’ncu hafta müsabakasında 14’ncü dakikada Emre Çakırtaş’ın golüyle 0-1 öne geçerken 34’ncü dakikada Ahmet Canpolat kendi filelerine topu gönderirken müsabakaya denge geldi. Karşılaşmasının ilk yarısında karşılıklı birer gol atıldı (1-1). Özel İdare KHS, 67’de Sefa Furkan Karkacıoğlu ile 1-2 öne geçti. Maçta son noktayı Oğuzhan Ayaydın koydu. 90+7’de Oğuzhan’ın attığı gol zamanda maçında skorunu belirledi (1-3). Ligin lideri Kozlu Belediyespor, bu sezon ligde ilk kez mağlup oldu.

Özel İdare KHS gelecek hafta ise ligde Bartınspor ile evinde karşı karşıya gelecek. 4 Aralık Pazar günü oynanacak müsabaka saat 14.00’da başlayacak.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum