“Çok gollü bir galibiyet almamız güzel oldu”;

“Çok gollü bir galibiyet almamız güzel oldu”

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligin üçüncü haftasında karşılaştığı Görele Belediyespor’u 41-23 mağlup etti...

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligin üçüncü haftasında karşılaştığı Görele Belediyespor’u 41-23 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Kastamonu Belediyespor Antrenörü CosticaBuceschi,karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Merkez Spor Salonu’nda oynanan ilk Lig karşılaşması olduğunu söyleyen Buceschi, “Evimizde ilk Süper Lig maçımızı oynadık. Çok gollü bir galibiyet almamız da, bizim için güzel oldu. Ayrıca rotasyon oyuncularımızın da oyuna girmelerinden dolayı mutluyum. İyi oynadıklarını düşünüyorum” dedi.

2 haftalık bir milli takım arasının olduğunu dile getiren CosticaBuceschi, “Kastamonu’da sadece 7 oyuncumuz kalacak. Bu oyuncularımızladaha çok fizik üzerine fitness salonunda ve stadyumumuzda antrenmanlar yapacağız. Milli takımlara giden oyuncular, buraya döndüklerinde maçlara tekrar başlayacağız. Çok zor 2 Şampiyonlar Ligi maçı bizleri bekliyor. Sonrasında oynanacak Süper Lig müsabakaları da bizim için önem arz ediyor” diye konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum