Her toplantıda farklı 300 katılımcı aldı;

Her toplantıda farklı 300 katılımcı aldı

Her iki ayda bir Kastamonulular Ak Parti Küçükçekmece ilçesinde periyodik kahvaltılı programlarda bir araya geldi. Her toplantıda farklı farklı Ak Parti üyesi Kastamonululardan oluşan 300 katılımcı yer aldı....

Her iki ayda bir Kastamonulular Ak Parti Küçükçekmece ilçesinde periyodik kahvaltılı programlarda bir araya geldi. Her toplantıda farklı farklı Ak Parti üyesi Kastamonululardan oluşan 300 katılımcı yer aldı.


Her programa yine farklı yüzler Kastamonulu siyasi protokol üyeleri de katılarak davetliler ile tanıştı.

2022 de gerçekleştirilen 7 Program ile 2022 kişi ilçe başkanlığında ağırlanmış oldu.

Toplantı amaçları üyeler ile teşkilat mensubu yönetici Kastamonuluların tanışması, kaynaşması, bilgi, birikim ve tecrübelerin paylaşılması oldu. Siyasi protokol üyeleri ile parti üyelerinin buluşması üyelerin teşkilatta ağırlanması Kastamonulu üye sayısını çığ gibi artırdı.

 

HER PROGRAMDA GÖNÜL ALMAYA ÖZEN GÖSTERİLİYOR

Ak Partiye üye Kastamonulular bu programlara davet edilip, sonrasında katılımcılara teşekkür mesajları gönderiliyor. Bir sonraki toplantıya da farklı kişiler davet ediliyor.  2022 de 2022 kişi ağırlanırken, 2023 de 2023 Kastamonulu üyenin ilçe başkanlığında ağırlanacağını ifade edildi.

7’DEN 70’E KATILIM SAĞLANIYOR

Davet edilen üyeler Teşkilattaki toplantılara gelirken Torunundan, çocuğuna, babasından dedesine kadar her yaştaki Kastamonuluların ailece katılımı ayrı bir güzellik oluşturuyor.

Toplantılarda Teşkilatın en küçük yaştaki davetlileri ile en yaşlı davetlilerine her programda hediyeler verilmesi programlarda güzel görüntüler ortaya çıkarmaktadır.

ATAY:“BİZ BİRLİKTE DAHA ÇOK GÜÇLÜYÜZ”

Düzenleme komitesi adına sunum yapan Gazeteci Eyüp Sabri Atay, “Biz birlikte daha çok güçlüyüz diyerek, Her programda olduğu gibi yine farklı açılardan Kastamonu tanıtımı yapmayı ve Kastamonu’nun özelliklerini anlatmayı sürdürdü” dedi.

ŞENCAN:“KASTAMONULULAR GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR”

Programlara hane sahipliği yapan Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Recep Şencan, “Bölgemizde Kastamonuluların tutkunluğu, Memleket sevdalılıkları, teşkilatımıza sahip çıkmaları ve her geçen gün üye sayılarının çığ gibi artması bizlere memnuniyet veriyor. Gönül köprüleri kuruyorlar.  Gücümüze güç katıyor” diye konuştu.

YILDIRIM: “AYAK SESLERİMİZİ KASTAMONUDAN DUYUYORLAR”

Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Av. Esra Vural Yıldırım yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İl Kadın Kolları Başkanımız Kastamonulu hemşerimiz Av. Rabia İlhan adına geldim. Bende Kastamonuluyum. İstanbul’daki Kastamonuluların faaliyetleri bizleri çok heyecanlandırıyor. Buradaki etkinlik ve faaliyetler, Sosyal Medyada, Ulusal ve yerel gazetelerde olduğu kadar Kastamonu Günlük Gazetelerinde haber yapıldıkça mutlu oluyoruz.

Gurbetçi Kastamonulular, başarılı siyasetçiler bizim gurur kaynağımız. Buradaki ayak seslerimizi memleketimizden duyuyorlar. İyi ki varsınız. Sizlere teşekkürlere geldim, Ilgaz dağı eteklerinden gelen serin rüzgârın havasını alır gibi hissediyorum kendimi. Elbette bende Kastamonu’yu ve Kastamonuluları çok seviyorum.”

 

UMUR:“KASTAMONULU OLMAK BİR AYRICALIK

Teşkilata Kastamonuluların yoğunluğundan bahseden Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi 2018 İstanbul Milletvekili adayı, 2019 Bakırköy Belediye Başkan Adayı işadamı Mehmet Umur ise, “İstanbul’da Ak Parti teşkilatımızda artan üye sayımızla gücümüze güç katan bu tür etkinlikleri düzenleyen sizlere teşekkür ederim. Her hafta bir ilde saha çalışmalarına katılıyorum. Bugün sizlerle birlikte olmaktan onur duydum mutlu oldum. Kıymetli Kastamonulu yöneticilerimizde teşkilatımızda başarılı çalışmalar yapıyorlar. Hepsi birbirinden kıymetli. Davete ailece katılımınız bizlere daha çok güç veriyor” şeklinde konuştu.

 

TOPLANTIDA STHİ ÇALIŞMALARINA DA YER VERİLDİ

Ak Parti Küçükçekmece İlçe Sivil Toplum Halkla ilişkiler Komisyon Başkanı Gazeteci Eyüp Sabri Atay’da kendi birim çalışmalarından bahsetti. Küçükçekmece’de Bin 100 derneğin 870 derneğini birebir ziyaret ederek dernek mevzuatları hakkında da seminer verdiklerini anlatan Atay, Birim başkanı Yusuf Sandıkcı ve Komisyon Başkanları Kerim Yiğit ve Bayram Topçu ile uyum içinde başarılı bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Sadece Kastamonuluların gönüllerine girmedik, Bölgedeki 870 farklı il , ilçe ve köy derneklerine yapılan ziyaretlerde dernek başkanı ve yönetimleri ile  uyum içinde birlik beraberlik sergilendiğini vurguladı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum