“Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur”;

“Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur”

DSP'nin 37. kuruluş yıl dönümü etkinlileri Ankara'da da devam etti. Kastamonu İl Başkanı Fazıl Kabakçı’nın da katılım sağladığı etkinlikte konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal; “Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Gün, birlik olma, derlenip toparlanma günüdür. Gün, bir olma diri olma günüdür" ifadelerine yer verdi....

Demokratik Sol Parti (DSP), kuruluşunun 37’inci yıldönümünü kutluyor. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle, Kastamonu İl Başkanı Fazıl Kabakçı geçtiğimiz günlerde parti binasında basın toplantısı gerçekleştirmişti. Toplantıda, Ankara'da da  37. yıl dönüm kutlamalarına  katılım gösterdiğini aktardı.DSP'nin 37. kuruluş yıl dönümü etkinlileri Ankara'da da devam etti. Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi'nde düzenlenen etkinlik programı, DSP'nin tanıtım videosu ile başladı.

AKSAKAL; “GÜN, BİRLİK OLMA, DERLENİP TOPARLANMA GÜNÜ”

Programın açılışından konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Demokratik Sol'un, bir felsefenin, düşüncenin, yaşam tarzının ve yönetim biçiminin adı olduğunu belirtti.2023 seçimlerinde kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyen Aksakal;  "DSP'nin 37. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir kez daha sesleniyorum, Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Gün, birlik olma, derlenip toparlanma günüdür. Gün, bir olma diri olma günüdür" ifadelerine yer verdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum