Oya Başar Hazerbey Koleji’nde;

Oya Başar Hazerbey Koleji’nde

Hazerbey Koleji, ‘Plastik Aşklar’ oyunu ile Oya Başar ve Ebru Kural ikilisini ağırladı. Hazerbey Koleji Ali İhsan Hazer konferans salonunda gerçekleştirilen gösteriye, tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi. Tiyatro ile ilgili konuşan Hazerbey Koleji Kurucu Genel Müdürü Orhan Hazer açıklamasında; “Kastamonu’da onları misafir etmekten, gençlerimize, değerli velilerimize, kıymetli misafirlerimize güzel hatıralarla dolu bir akşam yaşatmaktan, onları sanatla sanatın güzelliğiyle buluşturmaktan çok mutluyuz. Tüm Kastamonu halkını oyunlarımıza davet ediyor, organizasyonda büyük emekler sarf eden Kastamonu Tiyatro’ya da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi....

Hazerbey Koleji, ‘Plastik Aşklar’ oyunu ile Oya Başar ve Ebru Kural ikilisini ağırladı. Hazerbey Koleji Ali İhsan Hazer konferans salonunda gerçekleştirilen gösteriye, tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi. Tiyatro ile ilgili konuşan Hazerbey Koleji Kurucu Genel Müdürü Orhan Hazer açıklamasında; “Kastamonu’da onları misafir etmekten, gençlerimize, değerli velilerimize, kıymetli misafirlerimize güzel hatıralarla dolu bir akşam yaşatmaktan, onları sanatla sanatın güzelliğiyle buluşturmaktan çok mutluyuz. Tüm Kastamonu halkını oyunlarımıza davet ediyor, organizasyonda büyük emekler sarf eden Kastamonu Tiyatro’ya da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HAZER; “MİSAFİRLERİMİZİ SANATIN GÜZELLİĞİYLE BULUŞTURMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ”

Tiyatro ile ilgili açıklamada bulunan Hazerbey Koleji Kurucu Genel Müdürü Orhan Hazer; “Oya Başar ve Ebru Kural, çocukluğumuzun gençliğimizin ‘Olacak O Kadar’ dediğimiz zamanlarda tebessümlerimizin kaynağı olmuş, büyük bir heyecanla misafir ettiğimiz sanatçılar. Kastamonu’da onları misafir etmekten, gençlerimize, değerli velilerimize, kıymetli misafirlerimize güzel hatıralarla dolu bir akşam yaşatmaktan, onları sanatla sanatın güzelliğiyle buluşturmaktan çok mutluyuz. Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sırada Mahşer-i Cümbüş ve yine çocukluk kahramanımız Nilgün Belgün var. Tüm Kastamonu halkını oyunlarımıza davet ediyor, organizasyonda büyük emekler sarf eden Kastamonu Tiyatro’ya da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum