Öğrenciler yararına ‘Burs Gecesi’ düzenlenecek;

Öğrenciler yararına ‘Burs Gecesi’ düzenlenecek

Taşköprü Çevre Köyleri Derneği, İstanbul’da eğitim gören öğrenciler yararına burs gecesi düzenleyecek.Bağcılar Halk Sarayı’nda 4 Aralık akşamı saat 19.00’da gerçekleşecek olan programda sevilen sanatçılar Cüneyt Acar, Kastamonulu Seyfi, Hüseyin Subaşı ve Taşköprü Koçlar Davul Zurna ekibi de sahne alacak. Programın sunuculuğunu ise Ufuk Acar üstlenecek....

Taşköprü Çevre Köyleri Derneği, İstanbul’da eğitim gören öğrenciler yararına burs gecesi düzenleyecek.Bağcılar Halk Sarayı’nda 4 Aralık akşamı saat 19.00’da gerçekleşecek olan programda sevilen sanatçılar Cüneyt Acar, Kastamonulu Seyfi, Hüseyin Subaşı ve Taşköprü Koçlar Davul Zurna ekibi de sahne alacak. Programın sunuculuğunu ise Ufuk Acar üstlenecek.

ERKEK; “GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNE YÖN VEREMEZ”

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkek yapmış olduğu açıklamada; “Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez, düşüncesiyle yarınlarımız ve geleceğimiz olan gençlerimiz için düzenlediğimiz dayanışma ve tanışma gecesinde gurbetteki ve sıladaki tüm Taşköprülü hemşerilerimizi görmek bizleri mutlu eder” dedi.

Kaynak: Taşköprü Postası

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum