DSYB eğitimlere devam ediyor;

DSYB eğitimlere devam ediyor

Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) ve Kadıdağı Halk Eğitim Merkezi ortaklığında sertifika programları devam ediyor. Eğitmenliğini Birlik Müdürü ve Ziraat Yüksek Mühendisi Dilek Özdemir ve Ziraat Mühendisi Tarım Danışmanı Elif Yalçi’nin üstlendiği beşincisi düzenlenen ‘Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni ve Sanitasyon Kursu’ boyunca süt makinesi ve süt hijyeni, sağım teknikleri, ahır hijyeni, sığırlarda mastitis hastalığı ve süt eldesinde mekanizasyon konularında katılımcılara eğitimler verildi....

Eğitimin kapanış toplantısına Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Uğur Ertop ve şube personelleri, Kadıdağı Halk Egitim Merkezi Müdürü Tevfik Demirci ve çalışma arkadaşları ile Kastamonu Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birlik Başkanı Bayram Pehlivan, Birlik Müdürü Dilek Özdemir ve tarım danışmanları katıldı.

BUGÜNE KADAR 200’E YAKIN KATILIMCI SERTİFİKA SAHİBİ OLDU

Bir hafta süren eğitim sonunda Halk Eğitim onaylı sertifikaları hak edecek olan çiftçilerimize kapanış toplantısında konu ile ilgili dökümanlar takdim edildi. Son olarak Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Uğur Ertop ve Kadıdağı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tevfik Demirci'nin konuşmaları ile eğitim sonlandırıldı.

Kastamonu DSYB Başkanı Bayram Pehlivan, verilen kurslar ile bugüne kadar 200’e yakın katılımcının sertifika sahibi olduğunu belirtti. İlerleyen günlerde de bu eğitimlere devam edeceklerini dile getiren Pehlivan emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum