Kablo hırsızları suçüstü yakalandı;

Kablo hırsızları suçüstü yakalandı

Küre ilçesi Afşarimam köyünde faaliyet gösteren mermer ocağında kablo hırsızlığı olayının meydana gelmesi üzerine Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri harekete geçti. Olyla iglili 2 şahıs çaldıkları kablolarla suçüstü yakalandı. Yakalanan şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi....

Küre ilçesi Afşarimam köyünde bir mermer ocağında hırsızlık olayı yaşandı. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından olaya hızlıca müdahale edildi. Olayla ilgili A.A. ve H.Ç. isimli şahıslar, Jandarma Dedektifleri tarafından çaldıkları kablolarla suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Mermer ocağında meydana gelen hırsızlık olayı şüphelilerinin yakalanması üzerine15 Ekim 2022 tarihinde aynı mermer ocağından1 adet odun motoru, 1 adet spiral makinesi ve 1 adet anahtar takımı çalınması olayında da aynı şahısların hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Hırsızlık şüphelisi olarak gözaltına alınan A.A. (24), ve H.Ç. (27) isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, ve Kastamonu E tipi kapalı ceza infaz kurumuna teslim edildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum