Kasım sonunda DONACAĞIZ!;

Kasım sonunda DONACAĞIZ!

Kasım ayının sonuna yaklaşıldıkça hava sıcaklıkları düşmeye devam ediyor. İklim Bilimci Dr. Okan Bozyurt, ilk ciddi kar yağışı için tarih verdi. Kasım ayının sonunda havaların çok ciddi şekilde soğuyacağını söyledi. Uzmanlar hava sıcaklıklarının Aralık ayında mevsim normallerinin altında izleyeceğine yönelik vatandaşları uyardı. İklim Bilimci Dr. Okan Bozyurt, katıldığı bir programda kış ayına yönelik önemli açıklamalarda bulunurken ilk ciddi kar yağışı için tarih verdi. İlk kar yağışı......

İLK CİDDİ YAĞIŞ 10-15 ARALIK'TA

Bozyurt, "Şehir merkezlerine kar yağışı Kasım ayının sonunda gelecek. Ama ilk ciddi kış provası 10-15 Aralık tarihleri arasında olacak. Ciddi anlamda soğuk ve yağışlı hava olacak" ifadelerini kullandı.

YOĞUN KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Aralık ayının sonunda Ocak ayının başında çok şiddetli bir kış etkili olacak. Özellikle yurdun kuzey iç ve doğu kesimlerinde yoğun kar yağışı bekleniyor ve bunlara şiddetli fırtınalar da eklenecek.

GECE İLE GÜNDÜZ ARASINDA 20 DERECE FARK

Gece ve gündüz arasında 20 dereceyi bulan farkların olacağını söyleyen Bozyurt, Kasım ayının bir geçiş mevsimi olduğunu belirtti. Bozyurt gribal enfeksiyonlara karşı da vatandaşları uyardı. 

Kaynak: HABER7

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum