“Gmg Kastamonuspor’u mutlaka 1. Lig’de göreceğiz”;

“Gmg Kastamonuspor’u mutlaka 1. Lig’de göreceğiz”

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Vali Avni Çakır’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemek programının sonunda açıklamalarda bulundu....

“ALLAH ÖMÜR VERDİĞİNCE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, “Sayın Valimiz sporu çok seven, sporun her dalında ciddi emekleri olan bir insan. Kastamonu için çok büyük bir değer. Bunu göz ardı etmemek lazım. Çok şanslıyız bu anlamda. Çocuklarımızın hepsi heyecanlı, ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Hakikaten bu takım çok kısa bir zamanda kuruldu. Eksiklerimiz ve transferde yanlışlarımız elbette oldu. Ama artık bunun arkasına sığınmıyoruz. Devre arasını bekliyoruz. Bu yıl taraftarlarımıza bir vaadim ve bir sözüm var. Özellikle Galatasaray maçından sonra İstanbul’daki muhteşem taraftarımıza söz verdim. Allah ömür verdiğince, elimizden geleni yapacağız ve Kastamonuspor’umuzu mutlaka 1’nci Lig’de göreceğiz. Allah ömür vermezse de aile bireylerinin hepsinden bu konuda söz aldım” dedi.

“DEVRE ARASINDA YAPACAĞIMIZ TAKVİYELERLE ÖNÜMÜZDE Kİ YILIN TAKIMININ DA TEMELLERİNİ ATMAK İSTİYORUZ”

Devre arasında transfer takviyelerinin olacağını dile getiren Aygün, “Bu yıl için bu iddiamız yok. Play-off iddiamız var ama ilk dönem aksaklıklarımız çok oldu. Diyarbekir maçından sonra ivme yakalayacaklarına inanıyorum. İlk yarı toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Devre arası içinde gerekli bütün takviyeleri yapacağız. Ciddi takviyeler yapmayı planlıyoruz. Bu takviyelerle birlikte ikinci yarıya bismillah diyeceğiz. Devre arasında yapacağımız takviyelerle önümüzde ki yılın takımının da temellerini atmak istiyoruz. Çünkü artık 1,5 yıllık plan yapıyoruz. İyi niyetliyiz, elimizden geleni yapıyoruz. Biz bu ilin emanetini aldık. Bu ilin emaneti olan Kastamonuspor’u en iyi yere getirebilmek için maddi ve manevi elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“İLİN PROTOKOL KISMINA BAKTIĞIMDA GURUR DUYUYORUM”

Kastamonu halkının maçlara ilgi göstermesi gerektiğini söyleyen Cengiz Aygün, “Sayın Valimiz Avni Çakır ve Sayın Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu ellerinden geleni yapıyorlar. İlin protokol kısmına baktığımda gurur duyuyorum. Ben Kastamonu halkından biraz daha maçlara duyarlı olmasını, takımına sahip çıkmalarını istiyorum. Maddi olarak kimseden bir şey beklemiyoruz. Eleştiri var. Eleştirilere saygı duyuyoruz. Haklı eleştirilerde var. Yönetimimizde elinden geleni yapıyor. Bende abileri olarak her zaman destekçileriyim. İlimin bürokrasisinden bahsetmiyorum ama iş adamları ve yapabilecek imkanları varken yapmayanlar bu takım iyi bir yerlere geldiğinde üzülecek ve pişman olacaklar. Belki de onlarda o gün geldiğinde desteklerini vereceklerdir. Galatasaray maçında ki taraftarımızın verdikleri destek bizim için tetikleyici oldu. Şu an yaptıklarımızdan çok daha fazlasını yapma kararı aldık” ifadelerine yer verdi.

“CİDDİ HAKEM HATALARINA MARUZ KALIYORUZ”

Son olarak hakemlere vurgu yapan Onursal Başkan Aygün şunları söyledi: “Hakem hatalarından çok puanlar kaybettik. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim. Federasyon başkanımıza mesajlar yoluyla ilettim ama Cuma günü kendisiyle bir randevumuz var. Bunu da kendisine ileteceğim. Hakem hatalarından 7-8 puanımız gitti. Ciddi hakem hatalarına maruz kalıyoruz. Bu hakikatten üzücü. Belki sadece Kastamonuspor değil birçok takımımızda bu tür hatalara maruz kalıyordur. Federasyonumuzun ikinci ligdeki hakemleri bir düzenlemeye sokması lazım. Çünkü emeğe ve harcanan paralara yazık. Çünkü 1 puan bile çok değerli. Bunları federasyon başkanımızla yüz yüze konuşacağım. Çünkü ciddi bir anlamda bizim puanlarımız katledilmiştir. Bu tabi ki başarısızlıkların sığınması değildir. Hakem hatalarına sığınmadan çıkıp yenmemiz gerekiyordu. Net verilmeyen penaltılarımız ve golümüz var. Diyarbekir maçında da içerden çıkan topumuz var. Art niyetli olduklarını düşünmüyorum. Daha dikkatli olmaları lazım... Hakemlik çok zevkli bir iştir ama adil olduğun taktirde. Adil olmazsan bu iş vebal olarak sana geri döner.” 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum