Özel İdare liderliğini korudu;

Özel İdare liderliğini korudu

Bölgesel Amatör Lig 5’inci Grup’ta liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Özel İdare KHS, ligin altıncı haftasında Karabük İdmanyurdu Spor’u sahasında ağırladı. Müsabaka başladığı gibi 0-0 sonuçlandı....

Zorlu 90 dakika sonunda liderliğini sürdüren Özel İdare, Teknik Direktör Mesut Okumuş direktörlüğünde 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puanla zirvede yer alarak, iyi gidişatını Karabük İdmanyurdu karşısında da sürdürdü.  Özel İdare KHS, Karabük temsilcisi Karabük İdmanyurdu Spor karşılaşmasında Hasan Doğan Tesisleri’nde gol sesi çıkmazken taraflar 1 puana razı oldu.

Grupta 6 maç sonunda toplanan 14 puan ile zirvede yer alan 2 takımdan biri olan Özel İdare KHS averaj farkı ile lider durumda yer alıyor. Grupta 14 puana sahip olan diğer takım ise Kozlu Belediyespor.

Karabükspor'lu ve Kastamonu'lu futbolseverler maça yoğun ilgi gösterirken maçın son anlarında ise tribünde karşılıklı gergin anlar yaşandı.

Lider Özel İdare KHS gelecek hafta ise ligde Başkent temsilcisi Kavaklıdere ile karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Pazar günü oynanacak müsabaka saat 14.00’da başlayacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum