Gıda Komitesi toplanacak;

Gıda Komitesi toplanacak

Son günlerde marketlerdeki gıda fiyatlarındaki artışa ilişkin konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, hallerde denetimin sürdüğünü, yarın da Gıda Komitesi'nin toplanacağının sinyalini verdi....

Son günlerde marketlerdeki gıda fiyatlarındaki artışa ilişkin konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, hallerde denetimin sürdüğünü, yarın da Gıda Komitesi'nin toplanacağının sinyalini verdi.

Bakan Mehmet Muş, "Hallerde denetim sürüyor. 10 hale yönelik denetimler devam ediyor ifadesini kullandı. Muş, ayrıca kural dışı hareket edildiğinde müdahale vurgusu yaparak, "2.5 aylık sürede pek çok kanun geçebilir" dedi.

GIDA KOMİTESİ TOPLANIYOR

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gıda fiyatlarındaki artışa ilişkin, bu hafta Gıda Komitesi toplantısı yapacaklarını belirtti. Pakdemirli, kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlandırdı. Gıda fiyatlarındaki artışa yönelik konuşan Bakan Pakdemirli, "Merkez Bankası çalışıyor. Eylül sonuna kadar bitirecekler. Bu hafta Gıda Komitesi toplantısı yapacağız. Biz de izleyeceğiz çalışmaları. Erken uyarı sisteminde gelinen aşama, Gıda Komitesinde değerlendirilecek" diye kaydetti.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum