Miniklerden  Bilim Şenliği ve Teknokent  Çıkartması;

Miniklerden Bilim Şenliği ve Teknokent Çıkartması

Taşköprü ilçesinde başarılı ve köklü eğitim kurumlarından Muzafferettin Gazi İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Dilek Tuğcu eşliğinde TÜBİTAK programı kapsamında ilimiz Kastamonu'da düzenlenen 4. Kastamonu Bilim Şenliği ve Kastamonu Üniversitesi bünyesindeki Teknokent'i ziyaret ederek bilimsel etkinlikleri yakından tanıma şansı buldu....

Taşköprü ilçesinde başarılı ve köklü eğitim kurumlarından Muzafferettin Gazi İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Dilek Tuğcu eşliğinde TÜBİTAK programı kapsamında ilimiz Kastamonu'da düzenlenen 4. Kastamonu Bilim Şenliği ve Kastamonu Üniversitesi bünyesindeki Teknokent'i ziyaret ederek bilimsel etkinlikleri yakından tanıma şansı buldu.

Öğrencilere bilimin önemini kavratmak ve geleceğin bilim insanlarının yetişmesine katkı sunmayı hedeflemek amacıyla gerçekleştirilen bilim şenliğinde öğrenciler eğlenceli vakitler geçirdi.Daha sonra Kastamonu Belediyesi Trafik Eğitim Parkurunu ziyaret eden öğrenciler, trafik işaretlerini uygulamalı öğrenerek trafik  kurallarının önemi hakkında bilgi edindiler.

Gün boyunca birçok yeri ziyaret ederek ve eğlenerek bilgiye doyan öğrenciler öğretmenleri ile son durak olarak ise Kastamonu Üniversitesi Teknokenti’ni ziyaret ederek Genel Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Erol Tekin eşliğinde yapılan çalışmaları yerinde görerek bilimsel faaliyetler hakkında fikir edindiler. Hayallerine birçok yönden katkı sağlayan minikler geziden oldukça memnun ayrıldılar.




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum