KEAH’da Yoğun Bakım hemşireliği eğitimi;

KEAH’da Yoğun Bakım hemşireliği eğitimi

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 17 Ekim- 28 Kasım tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek olan “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” yapılan açılış toplantısıyla başladı....

Açılış toplantısı, İl Sağlık Müdür Yardımcıları, Başkan ve Başkan Yardımcıları, KEAH Başhekimi, Başhekim Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Müdür Yardımcıları, Klinik Sorumlu Hemşireleri ve Yoğun Bakım Hemşireliği SEP başvuran kursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış toplantısında KEAH Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Pakize Çetin ve Kastamonu Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Yoğun Bakım Koordinatörü Prof. Dr. Zahide DOĞANAY birer konuşma yaparak.

Sağlık Bakanlığı’nca tescil edilmiş ve KEAH’da gerçekleştirilecek olan ilk Sertifikalı Eğitim Programı (SEP) olma özelliği taşıyan Yoğun Bakım Hemşireliği SEP’ nın; müfredatı ve program içeriği, teorik ve uygulamalı eğitimler ile Sağlık Bakanlığı Yoğun Bakım Hemşireliği SEP Standartları hakkında bilgilendirme yapıldı. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum