“Beklentim genç oyuncuların potansiyelini ön plana çıkarmak”;

“Beklentim genç oyuncuların potansiyelini ön plana çıkarmak”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar ve genç oyuncular Ömer Faruk Yücel ile Mustafa Alptekin Çaylı; Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü turundaki Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu....


Teknik Direktör Metin Akpunar heyecanlı ve mutlu olduğunu vurgulayarak, “ Kastamonu’nun ve GMG Kastamonuspor’un tanıtımı açısından çok önemli bir maç oynayacağız. Bunun için mutluyuz ve heyecanlıyız.  Bizim bir oyun sistemimiz var. Bu sistemimizi uygulamaya çalışacağız. Tabi ki rotasyonumuz olacak. Çünkü bir taraftan lig de devam ediyor. Çok ciddi bir maç temposundan çıktık. Pazar, çarşamba şeklinde arka arkaya maçlar oynadık. Özellikle bu maçta genç, hedefi olan 5-6 oyuncuma görev vermeyi düşünüyorum. Bu maçla ilgili beklentim, takımdaki genç oyuncuların hedeflerini ve potansiyelini ön plana çıkarmak olacak. Futbol kamuoyunun gözü önünde bir maça çıkacağız. Bu oyuncularımız için de bir fırsat olarak görüyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY MAÇI YAKLAŞTIKÇA CİDDEN UYUYAMIYOR VE HEYECANLANIYORUM”

GMG Kastamonuspor’un genç oyuncusu Ömer Faruk Yücel ise açıklamalarında, “Sezona geç başladık. Ama sezon başından itibaren Metin hocamız gençlere şans vermeye çalışıyor. Biz de bu şansı değerlendirmeye çalışıyoruz. Üstümdeki formanın hakkını vermeye çalışıyorum. Önümüzde Galatasaray maçı var. O statta ve taraftarın önünde maç oynamak hayalini kurduğumuz bir şeydi. Çok büyük bir camiayla oynayacağız. İyi hazırlandık. Üç gün önce bir maç oynadık ama iyi dinlendik. Hocamız da gençlere şans vereceğini söyledi. Biz de iyi hazırlandık. Skordan daha çok oynayacağımız oyun, iyi mücadele ve göstereceğimiz özveriyle bütün taraftarlardan alkış toplamak istiyoruz. Galatasaray maçı yaklaştıkça cidden uyuyamıyor ve heyecanlanıyorum. Çünkü milyonlar izleyecek bu maçı. Bu şansın kıymetini bilmek gerekiyor. Umarım güzel ve keyifli bir maç olur” şeklinde konuştu.

“BU YAŞIMDA BUNU TECRÜBE EDİNECEK OLMAM ÇOK ÖNEMLİ”

Genç oyuncu Mustafa Alptekin Çaylı ise şu sözlere yer verdi: “Benim için çok heyecanlı bir maç olacak. Bu yaşımda Galatasaray gibi bir kulübe karşı oynamak çok bir fırsat. Hocamız da şans verirse elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İki hafta önce Trabzon deplasmanında Galatasaray’ın rakip olarak kurada çıktığı zamandan itibaren kafamda sürekli o stadı ve taraftarı hayal ettim. Heyecan ve stres oluyor ama çok güzel bir duygu. Bu yaşımda bunu tecrübe edinecek olmam çok önemli bir şey. Ben de elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum