KÜSİ Kurulundan Eti Bakır’a Ziyaret;

KÜSİ Kurulundan Eti Bakır’a Ziyaret

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan kurul, 14’üncü ziyaretini Eti Bakır A.Ş.’ye gerçekleştirdi....

Eti Bakır A.Ş. İşletme Müdürü Mahir Tezcan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret heyetinde, Kastamonu Teknokent Genel Müdürü ve Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu ve Mühendis Muhammed Burak Kızılcı, TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol, Kastamonu Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin,  KUZKA Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Dr. Eray Aydın, Üniversite Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanları Öğr. Gör. Berkan Güngör ve Öğr. Gör. Kazım Yasin Özbey yer aldı.

Toplantıda sanayinin ihtiyaçlarına yönelik doktora tez konularının belirlenmesi ve sanayide enerji maliyetlerinin minimize edilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Kastamonu Üniversitesi ve Kastamonu Teknokent’in imkânları ve firmaya sağlanabilecek katkılar tartışıldı. 

Toplantı iş birliklerinin geliştirilmesi ve tarafların birbirlerini daha yakından tanımaları için detaylı saha ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi, görüş ve temenniler ile son buldu. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum