“İnşallah bütçe konusunda da gelir ve gider konusunda başarılı oluruz”;

“İnşallah bütçe konusunda da gelir ve gider konusunda başarılı oluruz”

İl Genel Meclisi ekim ayı toplantıları dünkü oturumla devam etti. Toplantı’da İl Özel İdaresi 2023 yılı performansı görüşülüp oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Nida Sinsi açıklamada bulundu....

Sinsi, 2023 yılı performans planın hayırlı olmasını dileyerek; “Elimizden geldiğince yüksek bir performans göstererek kurum olarak çalışıyoruz 2022 yılında afet öncesinde biz çoktan sıcak asfalt çalışmalarına başlamıştık. Daha sonra da çalışmalarımız devam etti. Bu sene sanıyorum yaptığımız en yüksek miktara ulaşmış olacağız. Kastamonu’nun kırsalını kalkındırmak için mümkün olduğunca çalışıyoruz” dedi.


İl Genel Meclisi ekim ayı toplantıları dünkü oturumla devam etti. Toplantı’da İl Özel İdaresi 2023 yılı performansı görüşülüp oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vekili Nida Sinsi açıklamada bulundu.

2023 yılı performans planın hayırlı olmasını dileyen Sinsi, 2021 ve 2022 yılında yaşanan sel afetlerinde  ilimizin alt yapısında önemli derecede tahribat oluştuğunu, bunlar ile ilgili çalışmaları da gerek AFAD yönlendirilmesiyle gerek Kastamonu Özel İdaresi olarak üstlendiklerini ifade etti.

Sinsi, 2022 yılı için Vali Avni Çakır ve İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal ile birlikte sanki hiç afet yaşamamışçasına bir irade ortaya koyduklarını söyledi.


“KAYNAKLAR NASIL BÜYÜTÜLÜR ONUN TARAFINDAYIZ”

İmkan ve kapasiteleri doğrultusunda en üst düzeyde çalıştıklarını belirten Sinsi; “Elimizden geldiğince yüksek bir performans göstererek kurum olarak çalışıyoruz. Makine parkurunun geliştirilmesiyle alakalı talepler sürekli gündeme getirilen bir konu. Makine parkurunu geliştirmek için her türlü gayreti gösteriyoruz. İnşallah bu konuda da bir gelişme sağlayacağız. Diğer yatırımlara gelmek gerekirse eğer 2022 yılında afet öncesinde biz çoktan sıcak asfalt çalışmalarına başlamıştık. Daha sonra da çalışmalarımız devam etti. Bu sene sanıyorum yaptığımız en yüksek miktara ulaşmış olacağız.  Bir başka konu ise parke konusu, geçen sene parke ihalesi almıştık biliyorsunuz. Parke ihalesi çok düşük kalınca firmada zorlanmaya başladı bir miktar daha yaptıktan sonra sanırım daha fazlasını yaptırmayacağız. Yeni bir ihaleyle bu parke işlemi de KÖYDES’den gelen işler öncelik olmak üzere işlerimizi yapacağız. Hep beraber daha iyi bir hizmet ne kadar yürütülür, imkanlar kapasiteler, kaynaklar nasıl daha büyütülür onun tarafındayız. Kastamonu’nun kırsalını kalkındırmak için mümkün olduğunca çalışıyoruz. Dolayısıyla 2023 yılı performansının İl Özel İdaremiz’e, tüm birimlerimize hayırlı olmasını diliyorum, inşallah bütçe konusunda da gelir ve gider konusunda başarılı oluruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 Ardından İl Genel Meclisi üyeleri Sinsi’ye sormak istedikleri soruları sordu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum