“Sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık”;

“Sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, dün Gazi Stadı’nda gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu....

Her geçen gün oynanan oyunun oturduğunu dile getiren Metin Akpunar, “Her geçen gün oynadığımız oyunun oturduğunu ve gelişmeye başladığını düşünüyorum. Son 6 maçtır kaybetmeyen bu karşılaşmalarda kalesinde yalnızca 1 gol gören Kastamonuspor var. Oyunun savunma yönünde kuvvetliyiz ve bu takıma gol atmak gerçekten çok zor. Takım olarak yakaladığımız birliktelik ve arkadaşlık ortamının bizi hedeflerimize ulaştıracağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“MAÇI KAZANAN TARAF OLABİLİRDİK”

Fethiyespor karşısında pozisyon vermediklerini söyleyen Akpunar, “Fethiyespor karşısında da bu sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık. Rakibimize neredeyse tek pozisyon vermedik. Girdiğimiz pozisyonlarda daha sakin kalıp, doğru kararlar verebilseydik maçı kazanan taraf Kastamonuspor olurdu” şeklinde konuştu.

“TRABZON’DAN ALNIMIZIN AKIYLA DÖNECEĞİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Yarın deplasmanda oynanacak 1461 Trabzon maçı hakkında konuşan teknik adam şu ifadeleri kullandı: “Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız 1461 Trabzon maçına gelecek olursak. Birkaç maçtır olduğu gibi yine bir yenilenme ve bir antrenman ile Trabzon’a hareket edeceğiz. Oldukça zor bir sahada dirençli bir takıma karşı mücadele edeceğimizin farkındayım. Ekibimle birlikte rakibimizi iyi analiz ettiğimizi ve sıkışık fikstüre rağmen iyi bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Trabzon’dan da alnımızın akıyla döneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum