Kupa rakibi Nevşehir Belediyespor;

Kupa rakibi Nevşehir Belediyespor

Ziraat Türkiye Kupası’nda GMG Kastamonuspor’un rakibi olan Nevşehir Belediyespor 3’ncü Lig 1’nci Grup’ta yer alıyor....

Ligde oynadığı 4 maçta bir galibiyet, bir mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Nevşehir temsilcisi, topladığı 5 puan ile 11’nci sırada yer alıyor. Bu sezon 4 maçta 2 gol atarken kalesinde de 2 gol gördü.

Nevşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası birinci turunda, Yozgat 1959 FK’yı 3-1 yenerek 2nci tura adını yazmayı başarmıştı. 27 Yaş ortalamasına sahip olan Nevşehir, kadrosunda Dilaver Güçlü, Ali Kuçik, Özgür Can Özcan, Alican Tez gibi isimleri bulunduruyor.

Tanıdık isimler Gazi’de olacak

Şener Özcan ve Ali Kuçik yeniden Gazi Stadı’nda maça çıkma heyecanını yaşayacak. GMG Kastamonuspor’un eski futbolcularından Şener Özcan ve Ali Kuçik KSK’ya rakip olarak sahaya çıkacak. Nevşehir Belediyespor’a bu sezon transfer olan ve doğum yeri Kastamonu olan Ali Kuçik 2017-2018 sezonun da kırmızı siyahlı formayı terletmiş ve 19 resmi maça çıkıp 4 gol atma başarısı göstermişti. 31 yaşındaki hücum oyuncusu forma şansı bulması halinde temsilcimize rakip olarak yeniden Gazi Stadı’nda mücadele verecek. Kuçik bu sezon henüz 1 maçta forma giydi. 37 yaşındaki deneyimli kaleci Şener Özcan ise çok uzun bir zaman sonra Kastamonu’ya gelerek Gazi Stadı’nda müsabakada forma giymesi halinde maça çıkacak. Tecrübeli kaleci 2008-2009 sezonunda kiralık olarak Kastamonuspor’da forma giydi. Kırmızı siyahlı forma altında 28 resmi maça çıkan Özcan bu sezon Nevşehir Belediyespor’un ligde oynadığı 4 maçta da forma giydi ve kalesinde 2 gol gördü.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum