Yine unutuldu!;

Yine unutuldu!

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun seçim vaatleri arasında da yer alan tek tip tabela uygulaması, yine tabelada kaldı....

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun seçim vaatleri arasında da yer alan tek tip tabela uygulaması, yine tabelada kaldı.

Nasrullah Meydanı ve Kasaplar Hali civarındaki tabela kirliliğinin önüne geçmek amacıyla tabelaların tek tip ve şehrin tarihine uygun bir şekilde yapılması vaat edilse de, 31 Mart 2019 seçimlerinin ardından 900 günü aşkın bir süre geçmesine rağmen herhangi bir girişimde bulunulmadı.Farklı renklerde ve farklı yazı tiplerindeki tabelalar görüntü kirliliğine sebep olurken, komşumuz Safranbolu ilçesi kadar olamadık. 

Turizm alanında her konuşmada 'atılım' bekleyen Kastamonu'da, en önemliler arasında yer alan tabela kirliliği konusunda Başkan Vidinlioğlu, 2020 Mayıs ayında yaptığı açıklamalarda: “Tabela kirliliğinin önüne mutlaka geçmemiz lazım. Bir kaç tane alternatiften biri üzerinde karar kıldık”ifadelerini kullanmıştı. Başkan Vidinlioğlu, Ocak 2021'de gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında ise,“Nasrullah Meydanı’nın dokusu için tek tip ahşap tabela için de çalışmalarımız sürüyor” demişti.Seçimlerin ardından 900 gün, konuşmaların üzerinden aylar geçse de şuan için bu konuyla ilgili herhangi bir gelişme yok.  

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum