Mad Parfüm, Kastamall AVM’de açıldı;

Mad Parfüm, Kastamall AVM’de açıldı

Türkiye’de yaklaşık 20 yıllık bir geçmişi olan ve 130’un üzerindeki mağazasıyla müşterilerine parfüm konusunda kaliteyi yaşatan Mad Parfüm, şimdi de Kastamonu’da...

Türkiye’de yaklaşık 20 yıllık bir geçmişi olan ve 130’un üzerindeki mağazasıyla müşterilerine parfüm konusunda kaliteyi yaşatan Mad Parfüm, şimdi de Kastamonu’da.

Geçtiğimiz günlerde açılan Kastamall AVM’nin alt katında kaliteli hizmeti müşterileriyle buluşturan Mad Parfüm, tüm Kastamonu’yu yeni açılan mağazasına bekliyor. Açılışa özel indirimlerin de olduğu Mad Parfüm’ün sloganıysa “Kokunla Nefes Kes.” Araba kokuları, parfümler, oda kokuları, selektif ürünler gibi çeşitli ürün skalalarıyla müşterilerine kaliteli hizmet veren Mad Parfüm, Kastamonu’ya parfüm noktasında bambaşka bir deneyim sunuyor. Mad Parfüm, kampanyalarıyla da müşterilerine hem hesaplı hem de kaliteli ürünleriyle buluşturuyor. Orijinal parfümlerin de satışa sunulduğu Mad Parfüm, tüm müşterilerini mağazaya bekliyor.


“KASTAMONU’YA ‘KOKUNLA NEFES KES’ DİYORUZ”

Mad Parfüm Kastamonu mağazasının sahibi Sefa Metinoğlu, tüm Kastamonu’yu gerçek bir kalite ile buluşturmak için mağazalarına beklediğini söyledi. Mağaza sahibi Metinoğlu, Türkiye’de yaklaşık 20 yıllık geçmişi bulunan Mad Parfüm markasının Kastamonu’da bir değer kattığını dile getirerek; “Kastamonu’da Mad Parfüm bir ilk. Ayrıca orijinal parfüm olarak satışın yapıldığı da ilk mağazadır. Burada oda parfümleri, kolonyalar, parfümler, araç kokuları, niche yani orijinal kokular, selektif ürünlerimiz mevcut. Kastamonu’ya ‘Kokunla Nefes Kes’ diyoruz. İşlerimizi daha da büyütmeyi düşünüyoruz. İkinci bir şube ya da civar illerdeki yakın illerimizde şube açma planlarımız var” dedi.

“26 EYLÜL SONRASINDA SELEKTİF ÜRÜNLERİMİZDE İKİNCİSİ 35 TL”

Sefa Metinoğlu ayrıca açılışa özel kampanyaların olduğunu ve diğer başka kampanyaların da devam edeceğini belirterek; “Açılışımıza özel kampanyalarımız mevcuttu. 3 al 2 öde şeklinde, 30 Ağustos ve 26 Eylül itibariyle devam eden bir kampanyamız vardı. O bitti şimdiyse başka bir kampanyamız mevcut. O da 26 Eylül sonrasında selektif ürünlerimizde ikincisi 35 TL olarak müşterilerimize kaliteli parfüm deneyimi sunuyoruz. Kokusuyla nefes kesmek isteyen tüm herkesi Mad Parfüm’e bekliyoruz. Parfümde önemli olan kalitedir ve bu kaliteyi sunabildiğimizi düşünüyoruz” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum