Değirmen Restaurant;

Değirmen Restaurant

Değirmen Restaurant, gerek servis anlayışı, gerekse muhteşem doğa dokusuyla misafirlerine alternatifsiz bir ortam sunuyor. Kastamonu-Daday karayolunda bulunan Değirmen Restaurant, bahçesi ve iç mekanıyla kalite ve konforu seçkin müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor....

Etrafı yemyeşil ağaçlarla çevrili harika bir atmosferin karşıladığı bahçenin ortasında dönen bir değirmen, mekanda geçirilecek saatler için tamamlayıcı unsur olarak yer alıyor.
Menü; hem aperatif, hem Kastamonu’ya özel, hem de deniz mahsulleri içeriyor. Zengin menüsü ile misafirleri kararsız bırakan eşsiz bir yer ve yediden yetmişe herkesin uğrak mekanı olan Değirmen Restaurant, Daday yolu üzerinde Hacımuharrem Köyü mevkiinde müşterilerini bekliyor. Haftanın 7 günü hizmet veren Değirmen Restaurant, rezervasyon imkanı da sunuyor.


ÇAĞLAR: “ÖZELLİKLE TEREYAĞDA ALABALIĞIMIZ ÇOK TUTTU”

Değirmen Restaurant İşletmecisi Hıdır Çağlar, Kastamonu’ya bir değer kattıklarının altını çiziyor.

Çağlar açıklamasında; “14 yaşında başladım bu mesleğe. 25 yıl salon, mutfak ve yazlık şefliği idare ettim. Dedim ki biz bir iş kurabiliriz, o kadar deneyimimiz var, heba etmeyim bunu. Sonra oğlum da ‘KOSGEB destek veriyor, bir yer bulalım, gel bunu bir düşünelim’ dedi. Burasını internetten buluyor ama burası uçuk bir değirmen, suyu akıyor fakat metruk, insanlar girmeye korkuyor. Geldik baktık, bir şeyler yapmaya karar verdik. 1 hafta KOSGEB kursuna gittim. Kabul edildi projemiz, beni mülakata aldılar, anlattım ben de planımı, projemi. Oğlum da çalıştığı yerden istifa etti. Buradaki malzemelerin bir kısmını KOSGEB aldı, geri kalanını biz karşıladık. Yola koyulduk, ama pandemi olayı patladı. Geçen sene bir nebze açtık. Bu sene baktık, bu civarda balık yapan yok, alabalıkla başladık, çok sevildi, tuttu özellikle tereyağında alabalığımız. Burası balkonlarıyla beraber 430 metrekare kapalı alan. Kastamonu’ya bir değer kazandırdık. Birikimimizi heba etmeyelim bizimle beraber toprağa girmesin, belki arkamızdan Allah razı olsun diyen olur. Şu an ki sıkıntımız Esnaf Kefalet’e borcumuz var, Cumhurbaşkanımızdan talebimiz taksitlerin ikiye bölünmesi. Esnaf Kefalet’ten kredi kullanan esnafın vadesi 5 yıldan 10 yıla çıkar da taksitler ikiye bölünürse bizim için çok iyi olur” ifadelerine yer verdi. (Bu bir reklamdır)

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum