12 Belediye Başkanı Çatalzeytin’de buluştu;

12 Belediye Başkanı Çatalzeytin’de buluştu

Türkiye Belediye Başkanları Birliğine (TBBB) üye, görev yapan 10 Belediye Başkanı ve önceki dönemlerde görev yapan 12 Belediye Başkanları Çatalzeytin’de buluştu....

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir’in ev sahipliğindeki toplantı,  Belediye Makam Odasında gerçekleşirken, 100 yaşına giren Cide Eski Belediye Başkanına, TBBB Genel Başkanı Hüseyin Erer tarafından onur belgesi verildi.

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, Şenpazar Eski Belediye Başkanı, TBBB İl Temsilcisi Suat Saygın, Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer, TBBB Genel Başkanı, Bozkurt Eski Belediye Başkanı Engin Canbaz, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz tarafından gerçekleştirilen programda günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı. Gelecek toplantının Araç ilçesinde yapılacağı açıklandı.

ERER: “BİRLİĞİMİZ PARTİ AYRIMI YAPMAKSIZIN ÖRGÜTLENDİ”

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer yapmış olduğu konuşmasında,  “Birliğimize her siyasi partiden Belediye Başkanları üyedir. Birliğimiz parti ayrımı yapmaksızın örgütlendi. Bilgi ve birikimlerini paylaşan bir sivil toplum örgütüyüz. Yerel yönetirler konusunda üyelerimize ışık tutma amacındayız. Paydaşlarımızda ne kadar artı değer varsa değerlendiriyoruz. Şehirleşme ve her alanda fikir üreterek paylaşıyoruz. Bugün çok verimli ve yararlı bir toplantı gerçekleştirdik. Kastamonu'daki ilk toplantımıza ev  sahipliği yapan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir'e ve toplantıya katılan Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Gelecek toplantımız Araç ilçemizde yapılacaktır. Kamuoyunun bilgilerine sunarız” ifadelerine yer verdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum