'Vidinlioğlu, AK Parti'nin kirlilerini yıkayıp giyiyor';

'Vidinlioğlu, AK Parti'nin kirlilerini yıkayıp giyiyor'

CHP İl Başkanlığı'nda; belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla Yerel Yönetimler Eğitimi gerçekleştirildi...

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde göreve gelen yol arkadaşlarına seslenen CHP İl Başkanı Erbilgin, ''31 Mart seçimleri bize AKP’nin her seçim öncesi kendisine oy vermiş seçmeni konsolide etmek için yaratmaya çalıştığı 'bu yönetim değişmez', 'ne yapar eder yine kazanırlar' algısının kırıldığı, istenildiğinde şeffaf ve adil bir yönetim anlayışının tesis edilebildiğini göstermesi, vatandaşın memnun olmadığı yönetimi değiştirilebildiğini uzunca bir aradan sonra görmesi açısından kıymetliydi. 31 Mart ayrıca ilk genel seçimde genel iktidarında değişebileceği, değişeceğini gösteren işaret fişeği olmuştur. 31 Mart’tan sonra birçok belediyemizi borç batağında devraldık. Hiçbir zaman bu mazerete sığınmadan vatandaşımıza nasıl daha iyi hizmet götürürüz anlayışıyla gece gündüz çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz'' dedi.

 

Başkan Erbilgin, yaptığı  CHP'li ilçe belediyelerinde yaptığı değerlendirmede, '' Araç’ta yüzlerce hemşerimiz evine aş, ekmek götürebiliyorsa Belediyemizin girişimleriyle kurulan tekstil atölyeleri sayesindedir. Bugün Araç soğanı üretimi arttıysa, ilçeye önemli bir ekonomik girdi sağlıyorsabunuBelediyemizin iş başına gelir gelmez uygulamaya koyduğu projeye borçludur.  Cide yıllar sonra deniz turizminde bölgenin merkezi, yıldızı olma yolunda adım adım ilerlemeye başlamışsa bu Belediyemiz sayesindedir. Yaz döneminde nüfusu 10 katına ulaşıyorsa bu Belediyemizin ortaya koyduğu vizyon sayesindedir. Cide tarımda kendi kendine yetebilen bir ilçe olma yolunda yol yürümeye başlamışsa, Belediyemizin diğer belediyelere örnek olması gereken seracılık faaliyetleri büyük rol oynamaktadır. Daday bugün Kastamonuluların nefes alabildiği, her hafta sonu akın akın ziyaret ettiği bir ilçesiyse bu Daday Belediyemizin yıllardır turizme verdiği önem, turizme dönük etkili çalışmalarının bir sonucudur.

Cide’de Araç’ta belediye yönetimi her iki ilçemize de yeni bir vizyon, yeni bir anlayış kazanmıştır'' dedi.

 

Kastamonu şehir  merkezindeki sonuçların vatandaşlar için hayal kırıklığı olduğunu kaydeden Erbilgin, ''Kastamonu Belediyesi’nde yönetim AKP’den MHP’ye geçmiş ama üzülerek ifade etmeliyim ki anlayış değişmemiştir.  AKP dönemindeki yolsuzlukları, imar usulsüzlüklerini, hatalı projeleri eleştirerek göreve gelenler ne yazık ki AKP’nin çamaşır makinesi olmuştur. Sayın Galip Vidinlioğlu, AKP’nin kirlilerini, eskilerini yıkayıp giymektedir. İttifak ortağını kollamak, genel merkezinden azar işitmemek için sorumluluktan kaçmakta her ne konuda olursa olsun sorgulayanlara, eleştirenlere adliye yolunu tarif etmektedir. Pırıl pırıl gençlerimiz öğrenim hayatlarını sürdürmekte zorlanıyor, kalacak yurt bulamıyorken, Sayın Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Belediyesi’nde palazlanıp şatafat içinde hayat süren, lüks araçlarda uyuşturucu kullananlar için adliye yolunu göstermektedir. Seçimden önce ‘yıkacağım’ ‘referandum’ a gideceğim dediği Teleferik projesinde çark etmekten çekinmeyen Vidinlioğlu, seçimlerden önce Kastamonu Belediyesi’nin 40 milyon lira zarara uğratıldığını söylediği, 35 bin metrekare olarak başlayan ancak 77 bin metrekare olarak tamamlanan inşaat projesine 2.6 milyon liralık cezakarşılığında iskan belgesini kendi elleriyle vermiş, ‘varsa derdiniz mahkeme orada’ demiştir. Yine o dönemin il başkanı Yüksel Aydın seçimlerden önce aynı proje hakkında ‘o projede 5 bin metrekare mescit alanı var. Açıldığında minberiyle halısıyla görürüz. Gidip bakacağız’ dediği bu projeyle ilgili tükürdüğünü yalamak zorunda kalmıştır. Eğer arzu ederlerse orayı ölçmek için kendilerine metre takdim edebiliriz'' dedi.  (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum